Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling

Lys - Horticultural Lighting

I naturen, det udsendes af solen lys ikke kun giver planterne til at vokse gennem fotosyntese, men også udløse en frugtsætning eller blomstrende takket være belysning tid, fotoperioden. Berøvet lys, ville planterne falde hurtigt (gulfarvning) og dø.

Flere typer af pærer genskabe betingelserne for naturligt lys:

Lys er afgørende for succes i dine hydroponics eller jord.
For at øge intensiteten af gartneri lys, reflekser er perfekte. Nogle pærer vil kræve en ballast som HPS og MH pærer.
Måske du foretrækker at komme til det punkt, i dette tilfælde Indendørs Kultur tilbyder pre-designede kits til indendørs belysning tilpasning til alle overflader. Find vores CFL-kits eller vores HPS / MH kits .

belysning stueplanter

fotosyntese

Det er et vigtigt biokemiske processer i planten, der gør det muligt at vokse. Kombineret med en forsyning af vand og næringsstoffer, vil let aktivitet tillade planter til at absorbere kuldioxid (CO² = brændstof fotosyntese) og frigiver ilt. , Jo højere lysintensitet, jo større plantens vækst er således staude og rigelige blomstring.

fotoperioden

Lysperioden koges ned til den cyklus af lys og mørke. I foråret, tidspunktet på dagen forlænge, ​​som forårsager plantevækst. I sommeren (fra den 21. juni), lyset er kortere, så planterne begynder deres blomstring cyklus. Indendørs, er fotoperiode på en voksende plante realiseret ved skiftevis 18 timers lys og 6 timers mørke; at af blomstringen er reduceret til 12 timers dagslys og 12 timers uafbrudt natten. Det er vigtigt at respektere fotoperiode at undgå unødig stress til planterne langs en risiko genoplive den voksende. Denne "Flash" kunne mindske deres årvågenhed eller blomst produktion. Det er de cyklusser af lys og mørke. Ved hjælp af en timer er afgørende automatisk at styre disse vekslen. Kun måneskin eller lys fra en grøn lampe kan observere dine planter uden at forstyrre deres søvn.

Kun lyset af udenfor eller månen lys fra en grøn lampe i interiør vil ikke komme forstyrre nat tid i anlægget.
Indenfor vil det udsendes af lyskilden og udtrykt i grader Kelvin (K) farve påvirke afgrøder.

Programmører timere

Ved hjælp af en timer er afgørende i kammeret vækst, automatisere cyklusser af fotoperiode.

tilbagekaldelse

  • voksende: 18 timer lys / 6 timers mørke.
  • i blomstringstid: 12 timers lys og 12 timers mørke.

Det er vigtigt at respektere fotoperiode at undgå at stresse planterne, eller genoplive vækst.

cultureindoor

farven

Genereret af lyskilden, udtrykt i grader Kelvin (K), farve påvirker planter, der dyrkes i skabet. For vækst, Derfor er det bedst at bruge kølige farver til blå-hvid dominans (MH pærer, CFL eller højere neon 3.000 K) og blomstrende varme farver til rød-orange dominans (HPS pærer, CFL neon eller lavere end 3000 ° K). Den PAR enhed (eller fotosyntetiske Activ Stråling) måler den effektiviteten af ​​en lyskilde på fotosyntesen af ​​anlægget. Faktisk over PER enhed er tæt på 100% (som foreslået af 55W neon, neonlys T5, CFL pærer eller lysdioder), jo mere lys fra lampen er anvendelig til fotosyntese af anlægget og derfor, jo mere vil det være livlige og produktive.

Lysintensiteten

Udtrykt i lumen (lm) , lysintensiteten tildækket af en lampe lyser vil bestemme den optimale størrelse og produktionen af en plante. Faktisk over en lyskilde, jo større overflade tændt gulv er stort og anlægget vil være produktive. På dette område, højtryk natrium lamper (HPS) er mest effektive. En vis sikkerhedsafstand mellem lyskilden og toppen af ​​planterne er imidlertid at mødes for at undgå enhver risiko for blad brænde. Der er på markedet glaserede reflektorer ( Cool Tube , Xtra Cool ...) for at blive forbundet direkte til en ekstraktor, muliggør en betydelig nedsættelse af varmen, der udsendes af pæren (- 4 til 5 ° C), en division af afstandene sikkerhed med to, og dermed optimere lys. For at opnå en homogen blomst produktion og en bedre fordeling af varme, er det bedst at bruge de samme lysintensiteter på alle kultur plads. Eksempel: at dække et område på 120 x 160 cm, er det tilrådeligt at bruge to 250W HPS snarere end 600W.

Lyskilde type Intensitet (lm) Optimal oplyst område sikkerhedsafstand
Neon 2 x 55W eller 48W T5 omkring 10.000 100 x 50 cm på 5 til 10 cm
Neon 4 x 55W eller 96W T5 omkring 20.000 100 x 100 cm på 5 til 10 cm
CFL 125W 9375 50 x 50 cm på 5 til 10 cm
CFL 150W 11250 60 x 60 cm på 5 til 10 cm
CFL 200W 15000 70 x 70 cm på 5 til 10 cm
CFL 250W 18750 100 x 50 cm 10 til 15 cm
MH / HPS 150W 15.000 - 17.000 50 x 50 cm fra 15 til 20 cm
MH / HPS 250W 24.000 - 33.000 60 x 60 cm fra 20 til 30 cm
MH / HPS 400W 32.000 - 58.000 90 x 90 cm fra 30 til 40 cm
MH / HPS 600W 88 000 - 105 000 120 x 120 cm 50 til 60 cm
MH / HPS 1000W 110 000 - 158 000 140 x 140 cm 100 cm

På markedet er der glasreflektorer (såsom Cool Tube eller Xtracool) gyldige at omslutte MH eller HPS pærer, til direkte tilslutning til en emhætte, høj ydeevne, da disse tillader en betydelig varmetilskud (tab på 4 til 5 ° C i gennemsnit) i dyrkningskammeret, at opdele de to sikkerhedsafstande (varme suges oprindelse) og derved belyse dybere baldakin (plantemateriale).

For at opnå en homogen blomst produktion og en bedre fordeling af varme, er det bedst at bruge de samme lysintensiteter og godt fordelt i hele kulturen plads.
Eksempel: at dække et rum af 120x60cm det tilrådeligt at afsætte to HPS 250W 600W HPS snarere ...

Behov lumen plante stiklinger

375 lm. 4000 lux - vækst; 2500 lm. 27000 lux - blomstring: 10 000lm. 107500 lux


Pærer HPS, MH og CMH

* HPS: højt tryk natrium pære (High Pressure Sodium). En HPS lampe virker ikke som en konventionel glødepære.
Kræver særlig strøm, kan faldende natrium ikke fungere uden en ordentlig effekt platin (ballast). Dens spektrum er ideel til blomstring.

* MH: Metalhalogen lampe. Dens spektrum er ideel for planternes vækst.

For mere effektiv pære, som MH, overveje det CMH lampe (Eksklusiv Culture Indoor).

Hvor at finde de HPS og MH pærer til den bedste pris?

Adjust_a_wing-håndhæver-large.png

Justere en WINGS - Reflektor TYRKELSE STOR + Socket kabel


CFL pærer

CFL * repræsenterer et betydeligt fremskridt i havebrug belysning. Modsætning MH og HPS, spektret produkt er 100%, at fotosyntesen. Pærerne næsten ingen varme, alle af elforbruget omdannes til lys, ikke varme. De er ideelle til en mikro-haven, ud over dagslys eller traditionelle HPS eller MH lampe. Disse pærer kræver ingen ballast. Sparepærer er den bedste pris på Culture Indoor.
* CFL: Kompakte lysstofrør, der giver exceptionel lysstyrke og spare op til 75% el. Disse er pærer med lavt forbrug af energi, de holder længere og kræver meget mindre energi end traditionelle pærer (eller glødende) at producere den samme lysstyrke som sidstnævnte. De producerer også lidt varme.


Neon lys, kompakt fluorescerende

Disse små neon koncentrat lys til 220W. De er ideelle til stiklinger og planter, der har brug for små mængder af lys i løbet af dagen. Økonomisk, de kan vokse i små kort afstand fra anlægget på grund af deres lave områder varme emission. Kultur Indendørs tilbyder forskellige serier af neonlys , alle effektive til at udføre dine afgrøder.

Oplev den høje kvalitet T5 neons

T5 Superplant

T5 belysning system har vist sig at være en reel opdagelse til dyrkning af planter, såsom for akvarier. Det er den mest effektive havebrug belysning lav varmeudvikling og høj intensitet.
Lysstofrør er nu tilgængelige for alle faser af plantevækst samt til fisk og krybdyr.
Afstem super produktion og æstetik med lysstofrør T5 SUPERPLANT!

T5 operation

T5 er et lysstofrør særlig høj flux. Det er lysere end fluorescerende og formidler grundlæggende balance af farver, der er egnede for planternes vækst og pleje af fisk. Lysstofrør stadig defineret som lyskilder "koldere" end HID-systemer. T5 indbefatter en reflektor, der er specielt konstrueret til vidvinkel spredning, der gør det muligt at dække et større afgrøde område end konventionelle fluorescerende inventar.
T5 producere mere lys fra den grundlæggende rør og udlede en vis mængde varme. Men de er absolut køligere end HID og kan placeres meget tættere på planter eller akvarium. En kæmpe fordel med hensyn til faktiske belysning produktion - Tættere = lysere. Den omvendte kvadrat lov viser, at projiceret på en overflade lys er omvendt proportional med kvadratet på afstanden, der adskiller det fra kilden. Det betyder, at over dine lamper er tæt på dine planter, de gør bedre. Afstanden er divideret med to og belysningen er firedoblet. Teknisk set, den AFSTANDSKVADRATLOVEN gælder kun for punktkilder af lys. Fluorescerende lamper er lange tynde rør, kan yderligere betragtes som linjekilder der opfører sig lidt forskelligt. Faktum er, at lysstofrør - herunder de magtfulde T5 rør - kan placeres tæt på planterne. Den rå magt af T5 betragtes egnet til at overskride udbredelsen af ​​HID lamper. T5 rør er monteret inde i lavvandede reflektorer herunder ballast, for pladsbesparelse. Du kan nu dyrke planter med en begrænset højde.

brug T5

Brugen af ​​T5-systemet under formering af dine planter giver dem mulighed for harmonisk vækst og bulking med korte internodier og tykke stængler. I modsætning til andre fluorescerende systemer, kan det bruges i hele livscyklussen af dine afgrøder til at producere høj kvalitet voksne planter, da væksten i blomst. To typer af rør er tilgængelige: vækst T5 rør (6500 K), forudsat i serie, producerer lys, hvidt lys til en frodig vækst. Dette lys er perfekt til dyrkning af unge planter og planter generelt. Disse rør er stærkt anbefales til alle typer af planter og har den fordel at fremhæve de mest spektakulære planter som orkideer fremhæver den lyse grønne blade og farverige blomster. T5 rør blomstring (2700 Kelvin), sælges separat , er designet til at give den nøjagtige farvespektret brug for planter til at producere frugt og blomster i overflod.

T5HO Superplant

T5HO Superplan t er den nye økonomiske Superplant indendørs belysning. Design, fint, disse lysstofrør har den ære at blive forbundet med hinanden. Den T5HO er ideel til alle faser af spiring, vækst og blomstring. Plug år Play, er disse T5 ophængt lodret eller vandret, hoved- eller ekstra belysning. Find din ideelle T5HO kit Kultur- Indoor.

T5HOT5HO Kits neon ramper

Led belysning

En reduceret strømforbrug til tredjemand, uden brug af hjælpematerialer i forbindelse med pærer MH / HPS (ventilator, reflektor, klimaanlæg ...). Lysdioderne giver ideelle bølgelængder for dine planter, i modsætning til MH / HPS, der giver ekstra lys til planterne. De kan opfylde behovene hos planter i alle faser af vækst og blomstring. Levetid 10 gange højere end pærer MH / HPS - De behøver ikke varme op og er meget modstandsdygtige over for stød og temperaturændringer. Miljøvenlig, at de ikke indeholder skadelige stoffer MH og HPS, såsom kviksølv.

For mere information besøg vores dedikerede side af lysdioderne bruger tips .

Plasma pærer

Plasma-lampe er meget ofte præsenteres som fremtiden for havebrug belysning, udsender den lidt varme, ikke el-intensive og genererer en imponerende mængde af lys. Hvad er en plasma-pære ?

Find alle vores tips til din indendørs dyrkning:


Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .