Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling

Root Pouch hvad er det?

grå-1.jpg brown.jpg

På billedet Root Pouch Root Pouch Grå og Brun

Et geotekstil pot eller et stof potte fremstillet af genbrugte plastikflasker.

Hvor kan man købe Root Pouch potter?

Oplev Root Pouch i Frankrig Kultur Indendørs leder i hydroponics , nye tendenser i haven, og urbane landmænd.

Root Pouch er en lille familievirksomhed, der forvandler plastflasker for at gøre dem alsidige materialer som tekstiler Root Pouch potter.

The Root Pouch væv plantage container holder planterne sunde ved at tillade overskydende vand til at flyde og lade rødderne at ånde og vokse. Root Pouch rod eller lomme.

Ingen dråbe olie, petroleum eller fossilt brændstof bruges i skabelsen af Root Pouch potter.

Sunde planter med uovertruffen Root Pouch potter tekstil

  • Forhindrer rødderne af bevægelse (naturligt root svesker)
  • Skaber isolering mod den kolde vinter og / eller varme sommer
  • Giver luft og næringsstoffer at passere frit
  • Reducerer risikoen for transplantation chok
  • Producerer højere udbytter og fremme rodvækst

Tips til Hydroponics

Vores potter arbejder med drop-systemer eller hydroponiske oversvømmelse bakker , de tillader rod beskæring, optimal rod beluftning, højere udbytter og hurtigere vækstrater.

Hundredvis af hydroponiske avlere stole på Root Pouch . Med utroligt høje afkast, sikre og sunde planter og hurtig modenhed, hydroponiske avlere konstant stole på Root Pouch til at fremme planternes vækst og frugtsukker.

Udtalelsen fra en fjeder: "Væksten er imponerende jeg sætte en peber frø i en af de potter, du har sendt mig, og jeg har aldrig set sådan en stor peber afgrøde .."

På billedet efterlod en fabrik i Root Pouch højre den samme plante i en traditionel plast gryde.

Frembringe fibrøse rodstrukturerne

root-pouch2.jpg

Oplev området Root Pouch:

- Boxer Line, ikke nedbrydeligt brun
- Grå Grå pot
3-4 år

Lad os hjælpe dig med at maksimere plantesundhed.

Vores produkter kan medvirke til at øge dine udbytter og vokse din hydroponiske system på det højeste niveau. Større avlere bruger containere Root Pouch.

Hvorfor udbytter er bedre? Stoffet potter giver en sund vækst og luftigt miljø. Fabric gryder modsætning traditionelle potter sort plast, tillade vand og luft at strømme gennem sin struktur og nærende planterødderne. Det tillader ikke planterødder at recirkulere, når de støder på modstand af potten væg. I stedet stoffet forårsager anlægget til det at producere nye fiberholdige rødder end de rødder i cirkler, der påvirker planters sundhed.

Foto smukke solsikke rødder i Root Pouch 5 gallon tank med LED lys under et telt i bugter vækst. Hurtigere vækstrater. Solsikker vokser meget hurtigt.

En bedre beholder

Kunder Root Pouch er glade: "Vi er stolte af at have containere væv Root Pouch i vores produktion planteskole. Holdbare og fremstillet af naturlige og genbrugsmaterialer, anser vi det som det bedste produkt af sin art på markedet.

"Root Pouch er et innovativt kvalitetsprodukt, der fungerer som den hævder. Jeg tror Root Pouch en dag vil blive normen som den måde den plastbeholder har erstattet den metalkasse."

Urban Havearbejde med root lomme

root-pouch5.jpg Afbilledet på haven tag baseball stadion Washington Nationals. De urter og grøntsager dyrket i Root Pouch bruges af sælgere af stadion.

Bønderne / gartnere ofte vælger at vokse i beholdere, hvor plads til en traditionel havejord er begrænset eller har uønskede egenskaber som lidt sol eller dårlig jord. Beholderne tilbyder også en alternativ kilde til føde for byboere på jagt efter en sund og miljøvenlig og har adgang til en solrig altan eller tag på en lejlighed. Anyway, når pladsen er begrænset, og din have skal være "indhold", er det vigtigt at huske, at hvis der er begrænset plads det betyder ikke, er der ingen muligheder . Root Pouch stof beholdere er perfekt til den urbane landmand / hus.

"Made helt af genbrugte vandflasker" og naturlige materialer, disse gryder, plante-og lodret formbart samfund Root Pouch tilbyder et alternativ til traditionel hård plast. Økologisk selskabet vandt en stor gevinst i Spanien sidste efterår, har vundet "Award for Teknologi Innovation Iberfloral grønne felt de mest avancerede af de allerede grønne boks."

Pose rod er den eneste virksomhed, der anvender både genanvendt plast fibre og naturlige fibre, såsom jute, vegetabilske fibre eller bambus. Disse naturlige fibre blandet i netstof vil bevare meget mere ensartede våde omkring potten. Samtidig med at stoffet til at trække vejret, det hjælper også til at køle anlægget var, og gøre det muligt for planten at holde varmen om vinteren, ligesom et låg omgiver udbuds- rødder. På grund af naturlige fibre i strukturen, vil stoffet være modstand mod forskellige trækkraft afhængigt af densiteten af ​​vævet. Root Pouch lavet syv forskellige tætheder af væv afhængig af gryde med kraft nødvendig. Uanset hvilken tæthed, er potterne garanteret altid at holde den vægt, der er nødvendig for denne beholder størrelse.

Den type sting vi bruger kaldes et industrielt lock point.

Vores sidesøm syning er kendt inden for beklædningsindustrien som et punkt for haute couture. Det vil ikke falme, hvis den er trukket. Den industrielle låsning punkt får sit navn på grund af sin industriel brug i udendørs produkter, hvor den samlede slid er en bekymring.

Ja, Root Pouch gryder kan vaskes - Vi anbefaler vask med økologisk rengøringsmiddel og lad lufttørre.

Sne og is har ingen virkning på vævet Root Pouch ikke mere end konventionelle plastbeholdere.

root-pouch3.jpg

Husk en plante i en beholder Root Pouch stof vil modstå ekstrem kulde meget bedre end nogen anden type beholder. Ligesom et menneske, hvad der ville hjælpe en person i koldt sub-nul eller vinden? Hvis de blev pakket ind i plastik eller indpakket i klæde? Planter og planteprodukter rødder er ligesom os. Stoffet giver den varme, som de planter, der skal indeholdes, og holde anlægget varmere om vinteren ... og køligere om sommeren.
Rodvæv Pouch potter er fastgjort tætnende (potter rørende) og udvekslingen af ​​varme mellem dem.
Alle potter skal placeres tæt (hver potte rører hinanden) i et beskyttet område, et ler hus eller en kold stald, ideel til en global vinter beskyttelse at konsolidere plads i et kabinet. Planterne skal placeres i en pyramide. Hver potte rører hinanden, den næste række på toppen mellem planter eller kufferter. Ligesom en kasse haven kultivator kunne beskytte vinteren, hvis de beskyttede planterne i plastbeholdere.

Kultur Indendørs er eneforhandler af mærket Frankrig Root Pouch mærke biologisk nedbrydeligt pot lavet i USA.

Anlægget Root Pouch

root-pouch_1.jpg Root Pouch, fremstiller sine egne væv og sine egne containere. Vi tilbyder størrelser, brugerdefinerede farver og forskellige mærkede produkter. Vores stoffer er BPA-fri og UV-bestandig. De er fremstillet i et sikkert og rent miljø med vores partnere i Asien.

Root Pouch tillader planten at udvikle en perfekt tæt og fiberholdigt rodsystem. Den landbrugskammer i Tyskland fører en aktuel test, som sammenligner tre typer af containere (Root Pouch stof, traditionel plast og Air Pots. Testen vil fortsætte i en yderligere periode på 6 måneder. Testresultaterne vil blive offentliggjort den falde 2016). Træer testes i forskellige beholdere i 12 måneder. testene er udført af Dr. Andreas Wrede, gartneri specialist.

To familier. Én USA og et i Asien. P artners og venner med et fælles mål; producere de fineste og mest videnskabeligt avancerede urbane havearbejde kultur containere.


Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .