Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling

Avancerede Næringsstoffer

Avanceret Nutients Ltd blev grundlagt i Canada i 1996 og blev hurtigt et næringsstof materiale førende ølmærke til indendørs dyrkning. Den berømte mærke af gødning består af et team af fem læger, der var i stand til at producere en rækkevidde på over 80 produkter. Ved hjælp af de nyeste fremskridt inden for videnskab, Advanced Nutrients tilbyder porduits baseret på mikronæringsstoffer (Sensi Grow og Bloom), aminosyrer (Bud Candy), hormoner (Tarantula), vitaminer (B-52), enzymer (SensiZym) osv ... Det hele bliver testet indendørs under gartneri belysning består af HPS og MH lamper .

Hvorfor Avancerede Næringsstoffer gødning forbudt i Frankrig?

For nogle år nu, er det forbudt at Avancerede Næringsstoffer at sælge sine produkter i Frankrig. Dette skyldes notament at fransk lovgivning forbyder de gødningsstoffer producenter sælger deres produkter uden en markedsføringstilladelse nr (Bemyndigelse til marked) eller VPA (Foreløbig Sale Authorization). Dette nummer er opnået efter en evaluering ofte opfattes som tidskrævende og dyrt, som fabrikanterne skal indsende at tilmelde deres aktive stof i en liste europæisk positiv og få deres MA nr.

Mange mærker som Hydrogarden, Metrop, Green Hope eller hollandske Pro blev nægtet nogle af deres produkter i Frankrig. For nylig var det tydeligt tilbage gødning mærke Aptus Kultur- Indendørs efter nogen tid væk.

Hvorfor Gødning Advanced Næringsstoffer er de så dyre?

Hvis du allerede er en præmie producent værdsat af kunder og venner, og du har allerede maksimeret potentialet i din nuværende magt program - og hvis det efter alt at succes, du vil have endnu mere ydeevne - Avancerede Næringsstoffer og dets flagskib formulering pH Perfect Connoisseur ® Grow er for dig. Ingen udgift blev sparet i leveringen af ​​de mest magtfulde ingredienser, der hjælper drive dine afgrøder i den mest produktive vækstfase. Denne formulering fuldt ud opfylder alle de behov, som planter. Det er derfor, det er meget vigtigt at overvåge pH og EF af din næringsstof løsning
Med andre ord, hvis Avancerede Næringsstoffer gødning koste så meget, fordi de er reserveret til krævende hydroculteurs.

For hvilket mærke erstatte gødning Avancerede Næringsstoffer?

Her er en liste over tilsvarende produkter på Avancerede Næringsstoffer med tilsvarende i et andet mærke. Men pas på ikke at blande gødningen af forskellige mærker og følg dyrkningsmønstre .

Sensi Grow / Bloom

Gødningsstoffer i 4 dele minutieusemetn undersøgt og testet specielt til tungere og konsistente afkast for dioques harpiksholdige planter korte dage. Omfattende forskning har frembragt et produkt indeholdende de nøjagtige og præcise forhold mellem makro- og mikronæringsstoffer kræves af planter.
Hvis du går glip af dette, kan du erstatte SensiStar Grow & Bloom Platinium Nurtients hvis formulering geléagtig suspension hjælper med at give nærende elementer med høje koncentrationer, og byder på en meget nem at bruge brug.

Sensistar.jpg

SensiZym

En super koncentrat af over 80 enzymer, der hver har specifikke funktioner. Nogle hjælp til at katalysere vand og lette overførsel til de nødvendige steder, andre fremskynde den regulatoriske proces af anlægget, andre fremmer multiplacation celler.
At erstatte denne gødning kan du bruge PureZym Plagron eller Bubblezym Platinium næringsstoffer med perfekt balance inklusive zink og mangan ideel som effektiv enzym løsning. Dette er en fremstilling af enzymer indipensable for nogen kultur i vækst fase planter de.

pure_zym.jpg

Bud Candy

Improver smag, blanding stof afledt fra naturen.
Sukker babe af Vaalserberg vil være en perfekt udskiftning, er det tilrådeligt at forbedre afgrødens kvalitet, anvendelige i økologisk landbrug og bidrager til at fremme blomstring og udvikling frugt.

sugarebabe.jpg

Connoisseur A og B

Denne blomstring gødning er centreret elementer chelateret form stærkt optages af planter.
Til denne gødning, Kultur Indendørs anbefale intervallet 420 Hydroponics eller SensiStar Grow & Bloom
hvis enkle brug af sin pulverform og funktion til at være let optages af planterne vil forføre dig. Den Bloomlong eksempel er en afbalanceret gødning til blomstrende planter lang.

Conoisseur.jpg

Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .