Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling

Smart Pot hvad er det?

Et geotekstil eller kaldet pot klud eller lærred pot.

Hvad er en smart Pot?

For at erstatte dine gamle plast potter med mere miljøvenlige tekstiler gryder, solide og især mere effektive til dine afgrøder eller dyrkning haveplanter.

smart2.png

Smart Pot er den oprindelige, altid kopieret, men aldrig svarede, at vinde er en stor amerikansk brand flere gange med priser fra forskellige messer, udstillinger eller konkurrencer på indendørs dyrkning indkaldt som indendørs dyrkning af planter kendte udendørs udendørs. Denne container stof tillader hurtigere produktion og sundere planter.

Bemærk, at denne ikke er bare en klassisk gryde!

Smart Pot er blevet mærket af valg for professionelle producenter i over 20 år i USA, Canada og i hele Europa.

Planter vokser hurtigere og er sundere især i smart stof pot containere, tekstiler og geotekstiler, prøve forskellige potter til at forbedre dine afgrøder.

Smart Pot er genanvendelige krukker, bæredygtigt over tid, perfekt omkring dit hjem, kontor, forretning, restaurant, eller hvis du er en urbainculteur, containeren, du bruger, påvirker de planter, du dyrker og intelligent pot, der vil gøre forskellen straks, og kvaliteten af ​​dit anlæg begynder terninger starten på den første rod. Smart Pot udvikler sundere rødder og stærkere gennem luften, der kommer ind i rodklumpen direkte og skaber mange flere små rødder og rodspirer til bedre udvikling af dine planter. Disse rødder vil absorbere fugt og gødning mere effektivt, så din plante vokser hurtigere og stærkere og give dig mere rigelige udbytter og høst. Smart Pot er innovationen førende i branchen på potterne for Gartneri og havebrug planteskoler for eksempel at kombinere design og kvalitet, det rigtige ord og navnet på den smarte mærke Smart Pot pot så smart og kraftfuld klasse. Made in USA til en streng kvalitetskontrol, vil dine planter trives i den perfekte stof tæthed, og du vil genbruge din Smart Pot for de næste par år. Smart Pot vælges ved avlere og gartnerier fagfolk med mere end 30 års dokumenteret teknologi på stof potter i skoven industrien.

Smart Pot gjort dem så til rådighed for dine haver. Deltag tusindvis af kunder, der producerer millioner af planter og opnå resultater af professionel kvalitet med Smart Pot potter potter er enkle at bruge, produktiv, økonomisk! Smart Pots er havearbejde potter geotekstil, der dyrker alt, overalt, nemt og billigt. Let, holdbar og brudsikker, de er tilgængelige i mange størrelser (et par liter til flere hundrede liter eksempel 400L). Smart Pot er perfekt være det til små altaner og terrasser, at store taghaver, asfalteret eller forurenet jord. Og overalt for at skabe skygge haver. Opret din have i mindre end 10 minutter hvor som helst du ønsker.

Hvad er Smart teknologi Pot?

smart4.png

Smart teknologi Pot er porøsiteten af ​​materialet, en tyk geotekstil sikrer optimal rodudvikling og dermed planterne. Konkret kløgt gryder tillade en god rodudvikling som opdager stoffet tillader luftning af jorden og rodsystemet, en af ​​de havearbejde basics.

Med Smart Pot, når roden når vævet væg, stopper vækst og planten udvikler nye rødder. Resultat få en tæt rodsystem snarere end et par store rødder spiral langs væggene, Smart Pot byder på en dejlig forskel i udviklingen.

De luftcirkulation forhindrer overophedning set i konventionelle gryder på varme dage, som er skadeligt for rødderne og jordens mikroorganismer!

Velegnet til alle typer af afgrøder, grøntsager eller prydplanter.

Aktiverer kulturen i rodfrugter og knolde radiser, gulerødder, majroer, søde kartofler ...

Også egnet til hydrokultur og aquaponics .

Hvordan Smart Pot er lavet? Hvor kan man købe en smart pot i Frankrig? Smart Pot Kultur Indendørs har valgt Smart Pot partner for Frankrig.
Leder du efter en smart Pot grossist i Frankrig? Kontakt CIS .
Du har set disse potter i urbanculteurs? Dette er normalt det er distributør for Canada.
Smart Pot er eneforhandler Frankrig? CIS eller indendørs dyrkning

  1. Smart er en gryde, som indeholder let at bruge og nem at bære
  2. Nem pleje: vaskbart og foldbar til opbevaring, hvis nødvendigt
  3. Let, holdbar (7-10 år), brudsikker

En forenklet vinteren, fordi Smart Pots kan bo udenfor om vinteren og ændres i følgende år (tilføjelse kompost) for at starte havearbejde.

Mulighed for at tilføje en underkop (for at forhindre strømmen af ​​vand) eller let løfte jord potter (af trælægter for eksempel) for at sikre god gennemluftning nedenfor.

Kan jeg vaske Smart Pot og videregive dem til vaskemaskinen? I et første trin, anvendes en børste og lidt vand. For mere genstridige pletter, kan du overveje at bruge Oxyboost 12% for eksempel, eller andet pletfjerner. Til grundig rengøring efter sygdom, kan du vaske Smart Pots i vaskemaskinen. Det er endda tilrådeligt for perfekt rengøring af dine Smarts Pots.

En diskret gryde i brug, nem at bære. også let at post, for eksempel, så glem ikke din indendørs voksende online growshop leverer overalt i Frankrig i mindre end 24 timer, gratis levering til 59 € *, levetid 20% loyalitet rabat *!

Kend plante uden at plante med Kultur Indendørs! Lederen af ​​hydroponics i Frankrig og Europa.


Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .