Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling

AutoPot hvad der præcist?

AutoPot er en gryde med automatisk vanding og uden pumpe drift med en ventil, som detekterer mangel på vand eller næringsopløsning. Dette er et landbrug system, der ikke har brug for elektricitet, ideel til dyrkning i små eller store skala, dets AutoPot kultur systemer er perfekte til dyrkning af tomater, peberfrugter, salat, løg, urter, dyrkningssystemer også perfekt til dyrkning på din terrasser, have, køkkenhave eller altan. Denne autonome kultur-systemet har vist sig, og at selv om afgrøder end 1000m², opdage de forskellige Autopot kultur-system modeller på Culture Indoor. Hydroponics eller jord fertirriguée er enkel, effektiv og billig, så prøv Autopot kits 4 potter eller 6 krukker, 24, 48, 100, 200 osv ... AutoPot i grundlæggende gryde eller XL pot Gang på vil din kultur-system , udvide den, udvide den til en foranstaltning, det er helt modulært. Start med 4 slut med 100 potter!

AutoPot har specialiseret sig i selvstændige vandingsanlæg, eller automatisk vanding potteplanter den stærke vægt på effektivitet og bevarelse af afgrøder i jord eller hydroponics . AutoPot tilbyder produkter af høj kvalitet, der betragtes som de mest miljøvenlige, sprinkleranlæg, der har den særegenhed at operere med en automatisk ventil uden elektricitet og tillader en homogen fordeling af næringsopløsningen spredes i hele det automatiske vanding til indendørs afgrøder, hydroponics og kommercielle afgrøder. Vore systemer sikrer, at kvaliteten er fremhævet, fordi vores kultur system anvender alt, hvad der er fastsat i næringsstof løsning. Der er ingen tab af vand afstrømning eller lækage! En simpel kultur-system, effektiv og perfekt.

Alle AutoPot dyrkningssystemer kræver ikke magt eller kunstvanding pumper, ingen grund til at presse eller timere eller vanding timere, sværhedsgraden af trykket alt hvad der behøves vel som en tank eller en tønde vand for at tjene som en reserve af vand eller næringsopløsning til planter.

Systemerne AutoPot er formentlig den enkleste at anvende den faglige gartneri marked for indendørs avlere, kan de efterlades uden opsyn uden vedligeholdelse i ugevis på grund af evnen af Aquavalve levere alt der anmoder om planterne i vand eller næringsopløsning.

Frankrig Autopot hvad er det?

Ønsker du mere information om dyrkningssystemer AutoPot FRANKRIG og især købe til den bedste pris på markedet.

Leder du efter den officielle distributør for AutoPot i Frankrig? Kultur Indendørs og CIS største grossist af hydroponics og kultur Autopot paris er på AutoPot fabrikanten har tillid til os at være deres officielle forhandler i Frankrig.

Autopot UK råder sine kunder til at købe fra sin officielle partner www.cultureindoor.com at opnå de bedste vilkår ud over at være den største forhandler AutoPot Frankrig uden sammenligning, AutoPot betror sit lager ved enorme logistiske platform CIS 25.000 m² opdelt på flere logistik lagre.

Oplev vores kultur AutoPot guider, brugsanvisninger og den anden konfiguration af dyrkningssystemer AutoPot Frankrig, og også kommercielle demonstrationer AutoPot eller 3D-video for at se, hvordan systemerne (oversigter over typiske konfiguration til 100m², 400m² 1000m² og se mere med udvidelser), kan de AutoPot systemer udstyre gigantiske drivhuse. Oplev også handelsbestemmelserne Aquabox op på vores hjemmeside for at give dig visualiseringer af AutoPot produkter.

AutoPot-xl-2pots.jpgAutoPot-xl-100pots-1.jpg

AutoPot er nu en international distributør

I vandingssystemer og hydroponics, Autopot har nu et verdensomspændende ry oprettet for at yde bæredygtige løsninger, der respekterer de økonomiske og innovative miljø i vandingsanlæg med en række systemer stadig vokser og udvikler sig.

Fra lille have drivhus at AutoPot kommercielle væksthuse kan give alle producenter med kapacitet til store eller små systemer, der langt overstiger dine forventninger, fordi systemet er modulopbygget efter behag. Vores mål er at fuldføre gartneri og hydroponics marked med let at bruge vandingssystemer, der vil gøre det muligt for forbrugerne at dyrke smukke planter gentagne gange uden problemer.

Der er et AutoPot system til hver type gartner, har AutoPot systemer vist sig at reducere vandforbruget og 40% af maden og samtidig øge afkastet af dine afgrøder, hvad mere! De er nemme at bruge systemer og super produktive, bliver en landmand på et øjeblik takket være AutoPot Frankrig. Til større anlæg, der AutoPot XL.

Med voksende bekymring for bevaring vand, miljø og det aktuelle miljø, er det vigtigt i vores liv begynder at tænke økologi, økonomi og vi er sikre med AutoPot at flere og flere mennesker vil rejse fordelene ved at bruge effektive sprinkleranlæg. Dette er et nyt koncept, der gartnerierhvervet kunstvanding og hydroponics verden havde ventet i årtier. En nyskabelse, der vil flytte planeten og forlade renere og sundere, tænker over det ...

Desuden Autopot er et modulsystem (der fungerer som et netværk). Det betyder at det er meget let at udvide operationer eller ændre dets konfiguration samtidig med at kontrollere de dermed forbundne omkostninger for hele eksisterende netværk kan genbruges.

For eksempel med Easy2Go Kit: Dette kit vil give dig mulighed for at finde alle fordelene ved Autopot systemer, men med dine egne gryder!

Kit-easy2go.jpg


Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .