Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
-20%
Gødning vækst Terra GROW 1ltr, Plagron, til dyrkning på jord

Gødning vækst Terra GROW 1ltr, Plagron, til dyrkning på jord

terra vokse Plagron, finde alle de radius af den berømte vifte af gødning Plagron også prøve grøn eller terra sensation flor og Royal sukker, du kender vita løb Plagron, husk at besøge vores afdeling til at beskære din indendørs GROWSHOP online

Flere detaljer

hvile:
11,80 € TTC
-20%
9,44 € TTC

057-056-026

mængde

Pris / enhed : 7,86 € (uden afgift) ' L

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

tilgængelig

Leveres på:
Jeudi25/04/2019.*
Det er fortsat------i morgen kommer

ny

PLAGRON

Disse dage, rent økologisk planteavl er ikke længere en mulighed, men et must. Forbrugerne kræver, at landbrug og gartneri også tage en naturlig tilgang som muligt for respekt for mennesker og miljø. Den brede vifte af tilsætningsstoffer Plagron tilbyde alt, hvad der er bedst for dine planter. Det er netop på grund af den afbalancerede sammensætning af de reneste ingredienser, at alle produkter, der bærer Plagron etiketten har en præventiv effekt, beskyttende og optimal ernæring.

Terra Grow er en meget koncentreret universel vækst gødning velegnet til alle typer af jord og pottemuld mix. Det er også perfekt mødre planter.

Det er ved at bygge et anlæg masse som grundlag for god blomstring / frugtsætning, forhindrer fænomenet mangel i vækstfasen.

Terra Grow stimulerer vitalitet planter, forebygger sygdomme og stress.

Sporstoffer i form af chelater garantere en optimal tilgængelighed.

Dosering: op til 5 ml / L.

Kapacitet: 1L.

Sammensætning terra vokse

Vand, kaliumnitrat, kaliumhydrogenphosphat, ammoniumnitrat, phosphorsyre. NPK-gødning (3-1-3). 2,6% Total kvælstof (N) af qui 2,0% nitratnitrogen (NO3) og 0,6% ammoniumnitrogen (NH4) 1,1% vandopløseligt phosphorpentoxid (P 2 O 5), 3,1% vandopløseligt kaliumoxid (K 2 O).

Skal jeg nødt til at kontrollere og justere pH, hvis jeg bruger Terra vokse?

I 90% af tilfældene, Terra Magnify justere pH selv. Men da kvaliteten af vand fra hanen er anderledes overalt, bør du tjekke, om pH-værdien af din næringsstof løsning med Terra Grow er mellem 6,0 og 6,5.

Kan jeg sprøjte mine planter med Terra Grow?

Ja. Hvis du vil rette et næringsstof mangel i den tidligst mulige fase af vækst, sådan, fordi bladene er gule, kan du sprøjte bladene med Terra Grow. Brug en maksimal dosis på 2 ml / liter.

Hvor længe kan jeg beholde Terra vokse efter at være blevet blandet med vand?

terra Plagron Grow kan opbevares i fire dage efter den er blevet blandet med vand. Må overvåge pH-værdi, som sandsynligvis vil begynde at stige langsomt. Sørg for, at ingen biologiske produkter blev blandet i løsningen, fordi de kan begynde at ødelægge efter kun 24 timer. Også sørge opløsningen holdes i bevægelse (cirkulationspumpen) og tanken er ren før blanding af opløsningen.

Kan jeg kombinere Terra Grow med økologisk Supermix jorden?

Plagron Supermix er en organisk gødning fra UNIVERSAL linje. Terra Grow er en del af 100% TERRA vokse stil er et mineral ernæring. For de bedste resultater, er det bedst at kombinere Supermix med produkter i kulturen stil 100% naturlig. Supermix kræver mikroorganismer i jorden. Disse kan findes i jord i kulturen stil 100% naturlige. Mineral ernæring (ligesom Terra Grow) ikke er fordelagtig for disse mikroorganismer, kombinerer så godt med Supermix.

Be the first to write your review !

Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .