Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
-20%
Canna - CANNABOOST ACCELERATOR 250ml - Bloom booster, vandkraft, jord, coco

Canna - CANNABOOST ACCELERATOR 250ml - Bloom booster, vandkraft, jord, coco

Find alle radius i indendørs voksende canna, canna boost 250ml til de bedste priser i vores butikker og på hjemmesiden, det bedste indendørs dyrkning GROWSHOP online.

Flere detaljer

hvile:
24,25 € TTC
-20%
19,40 € TTC

055-059-014

mængde

Pris / enhed : 64,66 € (uden afgift) ' L

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

tilgængelig

Leveres på:
Jeudi25/04/2019.*
Det er fortsat------i morgen kommer

ny

CANNA

CANNA er den hollandske verdens førende inden for dyrkning af planter til stærk vækst i alle
substrater og ekspert inden for ernæring og plante dyrkningsmedium. arbejde
med Canna produkter er enkelt og giver fremragende resultater garanteret. løsninger
nærende klar er kendetegnet ved deres afbalanceret kombination af væsentlige elementer og sporstoffer.
Kvalitet viser sig!

CANNABOOST Accelerator

Den CANNABOOST accelerator optimerer stofskiftet i dine planter. En vigtig faktor, da den assimilation af næringsstoffer afhænger væsentligt på sundheden hos planten og dens stofskifte. CANNABOOST er specielt designet til plantesorter med en kort cyklus.

Fordele ved CANNABOOST accelerator til dyrkning af planter:

Øger mængden af afgrøder

CANNABOOST stimulerer udviklingen af ​​nydannede blomster. som giver større frugt end normalt og en mere homogen høst fordi frugterne modnes gradvist. CANNABOOST ikke kun sikrer en mere rigelig høst, men også bedre smag. Et plus for Canna producenten!

Velegnet til alle miljøer og vækstmedier

CANNABOOST er en universel blomstring nydelsesmiddel: det kan bruges som en del af enhver kultur og i kombination systemer med alle energibesparende tilstande, og uden undtagelse. Du kan tilføje tilsætningsstoffet CANNBOOST din næringsstof løsning eller brug ved at sprøjte bladene (blade fodring). Således kan planten optage den blomstrende stimulator af sine blade.

Endnu mere spektakulær afkast når det kombineres med mineralblanding PK 13/14

CANNABOOST er ikke et næringsstof, men et additiv, der forøger den fotosyntetiske anlæggets kapacitet (en af ​​de reaktioner, der forårsager metabolismen af ​​en plante). Styrkelse disse egenskaber sikrer, at frugterne dannes hurtigere. Tilgængeligheden af ​​næringsstoffer er afgørende at opnå optimale resultater gennem CANNABOOST. Administrationen af ​​Canna gødning kan alle næringsstoffer. Man kan få endnu bedre resultater ved anvendelse af blandingen Canna PK 13/14 mineraler ud over den pålidelig forsyning CANNA. Faktisk blandingen PK 13/14 giver planten med ekstra blomstring elementer, mens CANNABOOST sikrer, at anlægget har overskud til at bruge disse elementer.

Modenhed og styrke immunforsvaret øges

Ud over at blomstrende stimulanser, der sikrer, at anlægget vil nå sit fulde potentiale ved udløb CANNABOOST indeholder naturels.Ils blomstrende regulatorer tillade frugter til at udvikle mere ensartet og nå deres fulde potentiale ved udløb. Takket være den forbedrede regulering af sin energi, er planten bedre rustet til at modstå patogener. Hvis energien mangler, hvor det er påkrævet, sygdomme angriber ofte planten i det afgørende øjeblik til høst, hvilket resulterer i katastrofale resultater.

Styrkes og forbedres smag

Med CANNABOOST, du er garanteret at få et højere udbytte og enestående smag. I dag er kvaliteten af ​​en afgrøde målt ikke kun af vægt. Kvalitet, ligesom smagen, spiller en stadig vigtigere. Accelerationen af ​​fotosyntesen øger produktionen af ​​sukkerarter i frugter, som genererer en sødere smag og en større koncentration af naturlige aromaer. Den intense duft af æteriske olier af frugt er mere veltalende.

De fleste pacemakere er kun kosttilskud. Men de virkelige pacemakere som CANNABOOST stimulere stofskiftet af en plante og forbedre sit helbred. CANNABOOST er den næste generation af pacemakere.

Med dette produkt, vi igen tillagt efter Kvalitet god mening!

Instruktioner
instruktioner

  • Ryst godt før brug
  • Dosering: Indgiv CANNABOOST ved at fortynde 1/500 (20 ml pr 10 liter vand), så snart blomsterne begynder at dannes. At forbedre blomstring, fortyndet 1/250 (40 ml per 10 liter vand)
  • Må ikke anvendes med produkter, der indeholder hydrogenperoxid (H2O2)
  • Brug den fortyndede opløsning inden for 4 dage
  • CANNABOOST kan indgives manuelt, kunstvanding drop eller ved blad-


Opbevaring, sundhed og sikkerhed og andre brugsanvisning

  • Brug din sædvanlige CANNABOOST gødning
  • Hold beholderen lukket for at beskytte mod lys og frysning
  • Opbevares uden for børns rækkevidde


garanti
Beholderen er fremstillet af polyethylen (PVC uden cadmium), en genanvendelig plast.

Volumen (ml / l)250ml

Be the first to write your review !

Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .