Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
-20%
Biobizz - Fisk Mix 250ml, fisk gødning, vækst og blomstring

Biobizz - Fisk Mix 250ml, fisk gødning, vækst og blomstring

Fisk-Mix NPK = 5-1-4 - Denne rige infusion af økologiske fisk emulsion fra Nordsøen blandet med en sukkerroe-ekstrakt Holland accelererer væksten af ​​alle organismer i underlaget. intens ernæring.

Flere detaljer

3,85 € TTC
-20%
3,08 € TTC

052-061-0069

mængde

Pris / enhed : 11,20 € (uden afgift) ' L

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

tilgængelig

Leveres på:
Mercredi27/03/2019.*
Det er fortsat------i morgen kommer

ny

BIOBIZZ

Biobizz grøn filosofi: være opmærksomme på miljøspørgsmål og gøre økologisk landbrug tilgængelig for alle, uden nogen skadelig indvirkning på miljøet.

Siden 1992 Biobizz specialiseret sig i udvikling og fremstilling af jord blandinger, gødning og tilsætningsstoffer er beregnet til økologisk dyrkning gør det til det mest erfarne udbyder af organiske gødningsstoffer og mest anerkendte i Holland.

Før de organiske gødning er overlegne på salg, kan du være sikker på, at de har modtaget det højeste niveau af forskning og udvikling. Hver Biobizz® produkt indeholder stadig den ideelle mængde af økologiske ingredienser.

Hvad Fish Mix?

Denne rige infusion af økologiske fisk emulsion fra Nordsøen blandet med en sukkerroe-ekstrakt Holland accelererer væksten af ​​alle organismer i underlaget. Det stimulerer også produktionen af ​​mikroorganismer og bakterier er nyttige i alle jordtyper og kokos baseret substrat. Desuden er det vigtigt at bemærke, at Fisk • Mix ifølge vores strenge kriterier for økologisk landbrug, er ikke udvundet med syre eller stabiliseret med butyleret hydroxytoluen (eller " BHT "et syntetisk konserveringsmiddel).

Efter kun et par dages brug, vil det have forvandlet en fattig jord-rige substrat og nærende, fuld af naturlige mineraler, som dine planter har brug for.

MILJØ

  • INSIDE
  • UDEN

FASE

  • VÆKST
  • BLOOMING

FUNKTION

  • ERNÆRING

Brug Fish Mix?

Uden for periode med vækst og blomstring, Fisk-Mix ™ er blide nok til at blive brugt i de tidlige stadier af livet for en plante eller sprøjtes direkte på bladene under væksten cyklus.

ANVENDELSE OG vanding

  • normal vanding
  • hydroponics
  • vandingssystem
  • Spray (anvendes indtil den 4. uge. For mere information, gå til bunden af ​​siden.)

dosis

1-4 ml pr liter vand

spray

1-2 ml pr liter vand

Du ønsker at kombinere fisk Mix med din All Mix® og Light Mix®? Vi anbefaler dig at tilføje en dosis på 1 ml pr liter vand.

Advarsler og forsigtighedsregler
Opbevares utilgængeligt for børn.
Må ikke indtages.
Følg anvisningerne nedenfor.

Be the first to write your review !

Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .