Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
-20%
SensiStar Grow 250ml GEL vækst gødning, jord, vandkraft, kokos, Platinium Næringsstoffer -

SensiStar Grow 250ml GEL vækst gødning, jord, vandkraft, kokos, Platinium Næringsstoffer -

Den bedste gødning marked! Med sin unikke og patenterede nanoteknologi NPK 8 - 4,5 - 15 / + CALCIUM + MAGNESIUM + sporstoffer. Et fantastisk produkt! I konkurrence er det komplet med andre flasker at få SensiStar Grow og Bloom elementer, der indgår. En komplet og unik ved sin gødning nanoteknologi. Perfekt med Platinum Hydroponics systemer.

Flere detaljer

18,00 € TTC
-20%
14,40 € TTC

070-006-302

mængde

Pris / enhed : 48,00 € (uden afgift) ' L

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

tilgængelig

Leveres på:
Jeudi25/04/2019.*
Det er fortsat------i morgen kommer

ny

Platinium Nutrients

PLATINUM NÆRINGSSTOFFER tilbyder en række af gødning, der er fremstillet i Frankrig for glæde for dine planter opfylde strenge miljøkrav. Disse produkter er blevet designet af laboratorie ingeniører, landbrugs fagfolk, i optimale udviklingsbetingelser. PLATINUM NÆRINGSSTOFFER giver væsentlige kosttilskud til dine planter og sikre deres vækst og fremragende forsvar!

Nanoteknologi koncentreret i en enkelt gødning Fjedervejs form af Organiske Mineral GEL 100% Opløselig!

SensiStar Grow: En koncentreret NPK 8-4.5-15 / CALCIUM + MAGNESIUM + 3,15 2.5 + MIKROMINERALERNE EDTA chelateret

SensiStar Bloom: Et koncentrat, der indeholder NPK 5-12-15 13/14 PK-gødning direkte ind i din uhørt! Det umulige bliver muligt gennem forsknings- og udviklingsprogrammer Platinium næringsstoffer.

SensiStar bruges til befrugtning vanding afgrøder. SensiStar er en komplet gødning: det samler alle de elementer, planterne har brug for deres udvikling, herunder calcium og magnesium. Dens formulering geléagtig suspension gør det muligt at bringe næringsstoffer med høje koncentrationer, og byder på en meget let manuel brug. Ønsker en gødning booster effekt? Behov for at regulere kvælstof mangel? Så nu mere tøven og hurtigt prøve nye Star markedet gødning uden sammenligning, og få overraskende resultater, høst planter, frugter ... SensiStar   er et komplet og afbalanceret gødning perfekt til alle dine planter, der samler alle de elementer, der planter har brug for deres ernæring, især   calcium og magnesium. Dens formulering geléagtig suspension hjælper med at give næringsstoffer med høje koncentrationer og garantier meget let at bruge i forhold til traditionel brug af vores markedsføre produkter.

Magnesium er det element af klorofyl, det fremmer optagelsen af fosfor og er afgørende for den fotosyntetiske aktivitet og energi.

Calcium er absolut ikke et bevægeligt element i anlægget, er det nødvendigt at bringe det regelmæssigt i løbet af kultur, så at der ikke er begrænsende faktor for vækst.

SensiStar Grow og Bloom indeholder nogen urinstof, ingen natrium, ingen chlorid er simpelthen den reneste gødning afslutte mødes opfylder kravene i alle planter til at bringe din kultur alle elementer nutitifs især magnesium og calcium samtidigt!  

Platin SensiStar Grow er en flaske til vækst, indtil den 3. uge af blomstring derefter gå til Platinum SensiStar Bloom at skylle. S ensistar vokse og blomstre kombinere alle fordelene ved opløseligt pulver gødning typisk eksempel pulver og konventionelle gødning med, hvad du er tvunget til at supplere med calcium EDTA slags til 9% og 19,90 € de kilo POWDER slags kosttilskud din gødning € 39,90 per kilo.   Med Platinum SensiStar Grow og Bloom få mere kompakte planter, blade og mindre skørt og mere grønne stængler, en stigning i fuld opløbet. Det er tid til at gå til det næste niveau med SensiStar vokse og blomstre Platinium Næringsstoffer, NPK-gødning afbalanceret til alle dine planter. SensiStar top med sin unikke nanoteknologi, som integrerer calcium og magnesium i samme flaske!
Efter 8 års forskning og udvikling af vores agronom ingeniører i vores forskellige laboratorier, Frankrig, Spanien, USA og i forskellige universiteter, National Research Institute, tilladt os at få den bedste økologiske mineralsk gødning i form af suspension gel . En 100% organisk gel kombineret med opløselige uorganiske gødninger i pulverform for at opnå den bedste kombination af en reel NPK + Calcium + Magnesium + Mikronæringsstoffer chelateret EDTA. T hans gør det muligt at undgå brug af en to-komponent type A & B. Modsætning tvungen konkurrence inkorporere calcium i A- og B eller i magnesiumnitrat nitrogen i en og ammoniumnitrogen i den anden for at undgå enhver vægtforøgelse (PASTE) eller udfældning af næringsstoffer i dine flasker!

Teknisk er det ikke muligt at calcium og magnesium i stor dosis i én enkelt flaske UDEN GØDNING NPK PRECIPITATION NÆRINGSSTOF. Men med Platinium Næringsstoffer Det umulige bliver muligt!

Med Platinum SensiStar Grow og Bloom er som om du lægger deres pulver suspenderet i vores økologiske gel calcium er allerede bygget op til 2,50% / l og 3,15% magnesium / l, så det er det bedste kompromis for din planter og dermed gør det muligt at bringe alle de næringsstoffer samtidigt uden risiko for vægtøgning eller nedbør (fx bunden af ​​flasker af vores naboer kære rester fast efter et par uger eller måneder, vi taler om massen pastaagtige som forbliver i bunden, der er til svært at genvinde nogle af deres råvarer i høj grad øger risikoen udtagning af massen og nedbør, at finde de elementer samme masse falde ned), og du kan ikke tilføje det magnesium og kalcium i store mængder i modsætning platin SensiStar vokse og blomstre, som omfatter hendes alt, hvad der er nødvendigt for planten.

Vær venlig ikke at overdosere, Dine produkter er meget koncentreret og ren!

notices systemes Download kultur tabellen Platinium næringsstoffer - Sensistar

  • 100% farvestof (naturlige farve)
  • 100% opløselig
  • 100% Biologisk nedbrydelig
  • 0% CHLOR
  • 0% SODIUM
  • 0% URINSTOF

SensiStar Grow og Bloom mosten af gødning, prøv Sensistar den eneste og eksklusive gødning!

Endelig Oplev de bedste hydroponics markedet gødning i Frankrig og USA, meget koncentreret og meget ren!

Ved hjælp af Hydro-Aero-Jord-Coco, som tillader op til 1000 liter næringsstoffer løsninger i hydroponics og aeroponics og 1500 til 2000 liter i terr Enten 3-5 gødning flasker u n Grundlæggende produkt, der rent faktisk kan gøre dig bleg og konkurrence synes dyrt i dit første analyse dermed læst til ende, fordi i virkeligheden SensiStar vokse og blomstre næringsstoffer platin markedet er mere økonomisk, fordi det er en 3-i-1, og du vil opdage i de fleste af de mærker, som du får brug for betale en 5 liter at gøre det samme, så vi kan sige, at denne gødning ultra koncentreret suspension gel er den mest økonomiske marked foruden sin høj renhed. Eksempel: Tag et konkurrerende produkt gennemsnitlig dosering 3 til 5 ml pr liter til en pris på 12 til 15 € uro pr liter er til opløsning 1000litres, du vil bruge 39 € til 49 € for mere koncentreret 60 til 75 € for 1000litres næringsopløsninger. Til 1000litres med SensiStar vokse og blomstre, vil du kun betale 42 € per liter eller en besparelse på 22% til 78% billigere i forhold til alle konkurrerende mærker på markedet af hydroponics minimum.

Forberedelse råd for din mor løsning for bedre stabilitet af pH og få gødning ph perfekt.

Altid omrøres SensiStar SensiStar Grow eller Bloom i flasken før brug for at homogenisere godt.

Når produktet sættes til vand, omrøres nogle få minutter for at tillade gelen brønd for at opløse. Lad det stå 10-15 minutter og rør løsningen for sidste gang, inden det sprøjtes ind i vandingssystem eller kaldet datter løsning. Hvis du ønsker at bruge SensiStar Grow og Bloom dermed direkte Girl løsning i din tank ved hjælp af en sprøjte og derefter måle ud af 0,5 ml til 1,5 ml pr liter vand produceres meget koncentreret fokus

Brug priser

  • Blandingen af ​​sprøjtevæsken pige 0,5 til 1,5 ml / liter
  • SensiStar opløses i vand i mindre end 1 minut
  • hænger meget lidt til væggene i dine flasker eller flasker
  • Opbevares på mindst 6 ° til 30 ° maksimale for at undgå at beskadige produktet Sensistar skabt af Platinum næringsstoffer

Operating Sensistar

SensiStar Grow og Bloom ultimative gødning til dine hydroponics bruges til at lande på vanding befrugtning ved at dividere dosis med 2 vanding på 2 eller 3 til pH korrigeret vand, kokosfibre, fertigation, den hydroponics, aeroponics, hybrid kultur og autoflowering. En alt i én, der giver dig mulighed for at vokse op 1000litres af SensiStar med 1 liter opløsning eller flor eller 2000 liter med vokse og blomstre gødning mest koncentreret marked af sammenlignelige 100% urte og straks!

Brug ikke PK 13-14 eller booster PK.

Kultur program, herunder kun innovative og unikke produkter: Rhizoponics (root stimulator tilbyder 700% af rod masse ved + bare époustoufflant) - humus fulvic booster (booster rødder, vækst, vitalitet, blomstrende) booster 4 i 1 unik og også godkendt som rhizoponics af ministeriet for landbrug. F eller en uhyrlig démarage dine rødder forsøge Monster X mykorrhiza og gange med 20, dit rodsystem. Invasion T Trichoderma Trichoderma bedste på markedet égalements 2 produkter er godkendt af landbrugsministeriet, bubblezym enzymet løsning til dine planter giver bedre nedbrydning, bedre absorption af NPK, der anvendes i hele kulturen. Det er også muligt at anvende tang Xtract et bidrag i alger Ascophylum nodosum, vækst enhancer, enzymaktivator, boost vækst og blomstring, indeholder auxin, naturlig cytokynine gyberilines samt aminosyrer og vitaminer.

Renheden har ingen pris, når du ønsker at få den bedste kvalitet!

Made in France

forberedelse:

- Fyld sprøjtetanken halvt fyldt med vand.
- Omrør for at homogenisere gelen i flasken.
- Tilføj den nødvendige dosis af produktet i vand og fylde tanken.
- Ryst et par minutter, så Sensistar godt opløses.

Tids brug: Vækst og indtil udgangen af den 3. uge af blomstring.

dosis:

ml / L

EF

pH

0,5

1,15

7

1

1,55

6.8

1.5

1,95

6.6

Vandbårne indikationer på.

GØDNING

Suspension af NPK-gødning (CaO, MgO) 8-4,5-15 (2,5-3)

Garanteret Analyse:

Kvælstof (N) 8% total
som Nitratnitrogen 7,7%
Phosphorsyreanhydrid (P 2 O 5) 4,5% vandopløseligt
Kaliumoxid (K2O) 15% opløselig i vand
calciumoxid (CaO) 2,5%
magnesiumoxid (MgO) 3%
Bor (B) 0,01%
Kobber (Cu) chelateret med EDTA 0,002%
Jern (Fe) chelateret med EDTA 0,07%
Mangan (Mn) chelateret med EDTA 0,01%
Molybdæn (Mo) 0,001%
Zink (Zn) chelateret med EDTA 0,002%
Klor dårlig gødning.
Indeholder sporstoffer

H272 Kan forstærke brand, iltningsmiddel.
H314 Forårsager ætsninger af hud og øjenskader.
P210 Holdes væk fra varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Rygning forbudt.
P220 Må ikke anvendes / opbevares i nærheden af ​​tøj og brændbart materiale.
P280 Bær beskyttelseshandsker, beskyttelsestøj og beskyttelsesudstyr af øjne / ansigt.
P301 + P330 + P331 I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Skyl munden. MÅ IKKE opkastning.
P303 + P361 + P353 VED KONTAKT MED HUDEN (eller håret): Fjern straks forurenet tøj. Skyl huden med vand / bruser.
P305 + P351 + P338 VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern kontaktlinser, hvis døren offer, og hvis de kan nemt fjernes. Fortsæt skylning.
P310 Ring omgående til en GIFTINFORMATION eller en læge.
P405 Opbevares under lås.
P501 Indholdet / beholderen til et godkendt destruktionsanstalt.
KALIUMNITRAT CAS: 7757-79-1 EF-nummer: 231-818-8

Opbevares væk fra frost

SensiStar Grow og Bloom er også tilgængelige i 250 ml, 1000 ml, 5000 ml

Be the first to write your review !

Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .