Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
EcoSystem Original

EcoSystem Original

Velkommen til kategorien forbeholdt EcoSystem Original , en lodret hydroponiske system. Kultur Indendørs bedste priser.

Designet til at rumme en hydroponics på stenuld plader, planter, der sidder lodret i et økosystem Original fordel af en kontrolleret klima og belysning perfekt fordelt, helt homogen. Således kan den sidstnævnte sikre den beds...

Velkommen til kategorien forbeholdt EcoSystem Original , en lodret hydroponiske system. Kultur Indendørs bedste priser.

Designet til at rumme en hydroponics på stenuld plader, planter, der sidder lodret i et økosystem Original fordel af en kontrolleret klima og belysning perfekt fordelt, helt homogen. Således kan den sidstnævnte sikre den bedste vis-a-vis produktivitet af området besat af den oprindelige EcoSystem .


Inden for en EcoSystem Original , anbefales det at installere en belysning består af to kits HPS (i 400 W eller 600 W), som vil blive anbragt i en Cool Tube placeres lodret, udvinding egnede (afhængig af den etablerede belysning) og stenuld plader af 100 x 15 cm, i hvilke planterne udvikler.

Ligner en "giant spolen", fordi en cylindrisk form, økosystemet original skal placeres på et vækstkammer (mindst 150 x 150 x 200 cm) eller en hermetisk rum for lys, således at det sikre varig lysperiode og gavnlig for udviklingen af planter.

De laveste priser på nettet EcoSystem Original er i Kultur Indoor. Tilføj til allerede overbevisende disse priser, din loyalitet rabat Kunder Kultur Indendørs og ankommer helt overvældende pris !!! Uovertruffen !!!

reducere
detaljer
EcoSystem Original
%1 $s - %2 $d af 1 Produkt
  • PLATINIUM Nutrients - Boîte de 60 Pastilles CO2 TABS

    070-006-460

    Les pastilles CO2 sont des comprimés effervescents avec une libération lente et progressive du dioxyde de carbone qui complètent la fertilisation normale fournissant tout le dioxyde de carbone que la plante peut absorber par les racines et les feuilles

    8,72 € 10,90 €

filtre (1 produkt)

Underkategorier

Ingen valg til rådighed på denne gruppe

Produktet kan fås

Ingen valg til rådighed på denne gruppe

pris

0 € - 10 €

vægt

0 - 1
Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .