Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
-20%
Formering Clone Xroots 30ml biologiske stiklinger, roddannelse hormon Platinium Næringsstoffer -

Formering Clone Xroots 30ml biologiske stiklinger, roddannelse hormon Platinium Næringsstoffer -

Formering 100% økologisk Clone Xroots 30ml Platinium Næringsstoffer er en rod stimulator, der tillader en hurtigere begynde at rode (rå rødder dine planter). Anvendelig på stiklinger og frøplanter transplanteret. Du kendte Clonex, forbudt i Frankrig, prøv Clone Xroots.

Flere detaljer

hvile:
8,90 € TTC
-20%
7,12 € TTC

070-006-206

mængde

Pris / enhed : 215,76 € (uden afgift) ' L

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

tilgængelig

Leveres på:
Jeudi25/04/2019.*
Det er fortsat------i morgen kommer

ny

Platinium Nutrients

PLATINUM NÆRINGSSTOFFER tilbyder en række af gødning, der er fremstillet i Frankrig for glæde for dine planter opfylde strenge miljøkrav. Disse produkter er blevet designet af laboratorie ingeniører, landbrugs fagfolk, i optimale udviklingsbetingelser. PLATINUM NÆRINGSSTOFFER giver væsentlige kosttilskud til dine planter og sikre deres vækst og fremragende forsvar!

Klon Xroots aktiv rod plantens vækst og styrke sin styrke på grund af udviklingen af rodsystemet og sikrer genvinding af planter ved at tillade bedre absorption af vand og næringsstoffer. Det stimulerer også produktionen af ​​rå rødder. Root Simulator Platinum.

Bedre end Clonex resultat Garanteret 100% naturlig og økologisk, din nye partner for stiklinger med mere end perfekt rod udløser, får du uovertruffen tilfredshed med outsized afkast! du ved, kan være den vokse teknologi Clonex nu forbudt i Frankrig, nu forsøge Clone Xroots pacemakeren og rod aktivator for de organiske og hydroponiske stiklinger endnu mere effektive og 100% biologisk nedbrydelige, velegnet til kloner ler, kokos fiber, hydroponics, aeroponics og andre substrater og alle godkendt af Ministeriet for landbruget.

Forsøget skal vedtage, den bedste måde at overbevise dig er simpelthen at forsøge at forlade dig aldrig forlade, fordi dit mål, stiklinger dine kloner så hurtigt som muligt i de bedste betingelser med Clone Xroots.

Anvendelse: 1 til 2 ml / liter. Ryst løsning.
Skæring og sætteplante: suge i løsningen før plantning og derefter forny bidrag gang om ugen. For nemheds skyld kan du hælde produktet i en ske, før at hente det med hætten skære pipette. Du kan direkte dyppe skære i flasken, men det anbefales ikke, fordi der er en risiko for forurening produkt Clone X Roots.

(Advarsel: Hvis du vælger denne mulighed, skal du ikke hælde 1 til 2 ml i tanken eller vandkande)


Vedligeholdelse: Anvend forberede Klon Xroots i vanding dine afgrøder.
I aeroponics: Føj direkte ind i løsningen.
Sammensætning: organisk stof = 50% Aktiv bestanddel OSYR = 40% svovltrioxid (SO3) = 8%

Kan sprøjtes direkte på planterne, når blandet med vand.

Brugbar i økologisk landbrug i henhold til EF nr 834/2007 regulering.

En sand økologisk produkt er godkendt af landbrugsministeriet i modsætning Clonex som er et forbudt stof, som vi ikke kender faren for produktet (hormoner lidt ingen kontrol) i modsætning til CLONE XROOTS hvis etiketter show kvalitet: STIKLINGER 100% ORGANIC PURE 100%, 100% RESULTATER.

clone xrootsclone xrootsclone xrootsGodkendt af Ministeriet for Landbrug

Gødning lavet i Frankrig.

Klon Xroots stiklinger organisk range Platinium Næringsstoffer . Platinium Næringsstoffer har udviklet til dig og glæde for dine planter, Platinum beviser den mest innovative sortiment markedet altid bringe dig de bedste resultater for dine planter.

clonexrootsAnvendelse Clone Xroots i 5 trin:

serre

1- Valg Medier: stiklinger Drivhuse , plader eller Rockwool

fleches

serre eazy plug laine de roche

2- Valg af substrat (glas): Jord , ler bolde , tørvemos eller Coco

substrats bouturage

Clay perler Platinum , Platinum Typiske materialer ideel for begyndere og eksperter!

3- Forberedelse stiklinger

germination

clonexroots 4- Spray Klon Xroots

Hæld 1 til 2 ml for 1 liter vand i en spray eller vanding

arrosage

pulverisation

5- Opformering med supercloner systemer 12-30-84

Hæld opløsningen direkte i 1 til 2 ml i 1 liter vand

systeme et clonexroots

Klon Xroots biologiske virkning

rodsystem CloneXroots

Rødderne som tarme

Klon Xroots din forankring hormon 100% naturlig uden hormoner. Du er på udkig efter den mest succesfulde rode hormon markedet? Prøv Klon Xroots rode hormon par excellence.

Den nye Mister Clone til dine smukke planter fungerer godt se bedre end de bedste naturlige og syntetiske hormoner markedet. Giv det en chance, du vil blive overrasket over hvor hurtigt rode dine planter.

Platin er ved at udvikle med de bedste laboratorier sin gødning til at bringe dig de mest effektive produkter på markedet, stoppe med at købe vand har reelle køb gødning, hvis du er på udkig efter en forankring hormon, eller hormon for kloner. Clone xroots du naturligvis hjælpe reproducere den samme ydelse til en Clonex eller en anden hormon markedet xroots klon er 100% naturlig og økologisk oprindelse, forsøge at klone xroots platin næringsstoffer og få imponerende resultater på dine kloner, stiklinger, og starte frø.

Be the first to write your review !

Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .