Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
HORMONER STIKLINGER

HORMONER STIKLINGER

Hvad er en hormon skæring ? Kultur Indendørs giver dig stiklinger råd . Den rode hormon anvendes i multiplikation af anlægget. Den erstatter egenskaberne for naturlige hormoner.

Meget nem at bruge, forankring hormon hjælper ætse såret og forhindre udviklingen af sygdomme. Parallelt hermed det fremmer udstedelsen af ​​nye rødder. Det bruges til s...

Hvad er en hormon skæring ? Kultur Indendørs giver dig stiklinger råd . Den rode hormon anvendes i multiplikation af anlægget. Den erstatter egenskaberne for naturlige hormoner.

Meget nem at bruge, forankring hormon hjælper ætse såret og forhindre udviklingen af sygdomme. Parallelt hermed det fremmer udstedelsen af ​​nye rødder. Det bruges til stiklinger sjældne planter eller god kvalitet, for at fremme deres kloning og reproduktion.
Brugen af rode hormon er meget enkel. Attention assay godt. Platinum tilbyder dette hormon til den bedste pris / kvalitet-forholdet. Gå ikke glip af nogen stiklinger.
reducere
detaljer
HORMONER STIKLINGER
Produktet 1 at 4
 • Golden Brown - Pralin 2lbs

  083-269-020

  Stimulering rod: Substrat med mineralsk gødning

  6,60 € 8,25 €
 • Stiklinger Økologisk PACHAMAMA KLONER 10ML - VAALSERBERG

  060-292-120

  Pachamama Kloner af Vaalserberg Haven er meget nyttige for de stiklinger af dine planter. Kan anvendes i økologisk landbrug. For hydroponics, aeroponic, NFT, jord og kokos fiber.

  3,92 € 4,90 €
 • Formering Clone Xroots 30ml biologiske stiklinger,...

  070-006-206

  Formering 100% økologisk Clone Xroots 30ml Platinium Næringsstoffer er en rod stimulator, der tillader en hurtigere begynde at rode (rå rødder dine planter). Anvendelig på stiklinger og frøplanter transplanteret. Du kendte Clonex, forbudt i Frankrig, prøv Clone Xroots.

  7,12 € 8,90 €

filtre (4 produkter)

Underkategorier

Ingen valg til rådighed på denne gruppe

Produktet kan fås

pris

0 € - 10 €

vægt

0 - 3
Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .