Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
-20%
gødning Plagron vita løb 1L, boost vækst

gødning Plagron vita løb 1L, boost vækst

vita løb - Phytamin af Plagron, prøv området, prøv opskalere gødning, finde radius Plagron i indendørs dyrkning, online growshop, levering 24 timer.

Flere detaljer

39,90 € TTC
-20%
31,92 € TTC

057-056-030

mængde

Pris / enhed : 29,02 € (uden afgift) ' L

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

tilgængelig

Leveres på:
Mercredi20/02/2019.*
Det er fortsat------i morgen kommer

ny

PLAGRON

Disse dage, rent økologisk planteavl er ikke længere en mulighed, men et must. Forbrugerne kræver, at landbrug og gartneri også tage en naturlig tilgang som muligt for respekt for mennesker og miljø. Den brede vifte af tilsætningsstoffer Plagron tilbyde alt, hvad der er bedst for dine planter. Det er netop på grund af den afbalancerede sammensætning af de reneste ingredienser, at alle produkter, der bærer Plagron etiketten har en præventiv effekt, beskyttende og optimal ernæring.

Vita Race.

Jern sprøjtning i vækstperioden og blomstringsfasen

Vita Race er en jern spray på det vækststadium og de første tre uger af den blomstrende fase. Jern er en vigtig del af klorofyl. Klorofyl stimulerer fotosyntese, planter for en sund og meget grønt. Således kan planten nemt producere energi til sin vækst og blomstring, for optimalt resultat.
brug
Ryst godt før brug. Anvende et maksimum på 5 ml Vita Race for 1 liter vand (1: 200). Spray denne løsning gødning på anlægget en gang om ugen, indtil den tredje uge af blomstring fase. Spray bladene, indtil de er gennemblødt for de bedste resultater.

holde
Vip ikke produktet under transport og gemme væk fra lys. Anbefalet lagringstemperatur 0 - 30 ° C. Ved opløsning i vand, dens holdbarhed er 24 timer.
sammensætning
Gødning, gødning løsning baseret på jern: hydroxid (OH) og phosphat (PO4), 8% Jern (Fe) opløselig i vand.
Tip Plagron
Vita Race styrker modstanden i anlægget.

Selv planter har forskellige behov i løbet af vækstfasen og blomstring, nogle væsentlige hormoner er af vital betydning i hele cyklussen.

At give disse elementer til anlægget på den mest effektive måde, har Plagron udviklet en organisk plantebeskyttelsesmiddel, som du kan tage sig af dine ugentlige optimalt planter.

instruktioner
Ryst godt før servering. Tilføj op til 5 ml Vita Race for 1 liter vand (1: 200). Spray ugentlig fra fabrikken med dette næringsstof løsning, til og med den tredje uge af den blomstrende fase. For de bedste resultater gælder nok til at sikre, at væsken strømmer på bladene. Efter opløsning i vand stabil op til 24 timer.

Kan jeg bruge Vita Race 100% TERRA vækst eller andre stilarter?

Vita Race kan kombineres med alle dyrke en stil, så længe du sprøjte Vita Race på blade. Hvis Vita Race påføres gennem kunstvanding vand på kun gulvet.

Er Vita Race også indeholder gødning? Skal jeg tilføje mindre vand til min ernæring, hvis jeg sprøjte Vita Race?

Vita Race indeholder næringsstoffer af høj kvalitet, såsom vitaminer og aminosyrer, sporstoffer og naturlige hormoner. Men en gødning stimulerer optagelsen af ​​næringsstoffer gennem rødderne, ikke administrere mindre næring gennem vandingsvand.
Hvornår er det bedste tidspunkt at sprøjte mine blade med Vita Race?
Bladene absorbere gødning primært i løbet af dagen, så det bedste tidspunkt at sprøjte Vita Race er tidligt på dagen.

Hvor længe kan jeg holde min næringsstof løsning Vita Race?

Vita Race indeholder mange økologiske ingredienser. Disse ingredienser kan begynde at ødelægge opløsningen efter 24 timer.

Kan jeg kombinere Vita Race med Sugar Royal?

Ja. Disse to produkter kan kombineres uden problemer.

Hvad er forskellen mellem Vita og Vita Race Start?

Start Vita er en organisk vitamin spray til kimplanter, stiklinger og moderplanter. Det er yderst velegnet til unge planter og stimulerer plantevækst. Vita Start sikrer, at planterne udvikler stærke rodnet, stor, ophobes god styrke og tillader optagelsen af ​​næringsstoffer hurtigere. Dette accelererer celledeling accelereres, hvilket skaber flere grene og skud. For en af ​​de moderplanter, betyder det langt flere stiklinger produceres. Vita Race er en organisk gødning til planter. Det kan sprøjtes på bladene af en plante i ugen i en vækstfase på op til tre uger af blomstringen. Vita Race indeholder aminosyrer, sporstoffer, naturlige mineraler og essentielle naturlige hormoner, som fremskynder plantevækst og forberede blomstring. Som navnet antyder, vil dette produkt hjælpe vinde din kapløb med tiden!

Mine planter har hvide pletter. Er det forårsaget af Vita Race?

Ja, måske. Når vandet tørrer hurtigt, det forårsager hvide pletter på planterne. Dette kan også forekomme, hvis opløsningen indeholder Vita Race. De hvide pletter er uskadelige.

Du er velkommen til at forlade din mening.

Volumen (ml / l)1L

Be the first to write your review !

Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .