Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
fuld kunstvanding kit

fuld kunstvanding kit

Komplet kunstvanding kit til hydroponiske systemer. Intet du undlader at fuldføre din hjem kunstvanding kits. Kit kunstvanding til vanding af planter i løbet af faser af vækst og blomstring. Tilslut direkte til vandhanen eller til en pumpe beregnet til at blive placeret i et reservoir eller et vandreservoir. Perfekt til komplette hydroponiske sy...

Komplet kunstvanding kit til hydroponiske systemer. Intet du undlader at fuldføre din hjem kunstvanding kits. Kit kunstvanding til vanding af planter i løbet af faser af vækst og blomstring. Tilslut direkte til vandhanen eller til en pumpe beregnet til at blive placeret i et reservoir eller et vandreservoir. Perfekt til komplette hydroponiske systemer. Den kunstvanding kit er nyttigt til vanding dine afgrøder til ferier eller andet. Hvis du stadig ønsker mere selvstændighed, tror programmører.

reducere
detaljer
fuld kunstvanding kit
Produktet 1 at 4

filtre (4 produkter)

Underkategorier

Ingen valg til rådighed på denne gruppe

Produktet kan fås

pris

0 € - 30 €

vægt

0 - 3
Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .