Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
opvarmning af vand

opvarmning af vand

Oplev vores udvalg af varmeapparater til opvarmning af vand eller dykkere , der er udviklet af mærket Aquael . Pris rabat cuture Indoor.

Forskellige modeller for termo-dykkere er tilgængelige i denne sektion, blandt hvilke er flere kræfter på 25 W til 300 maksimum W , eller intervallet Neo varmelegeme (tilgængelig i 50 W , 100 W eller 200 W ) ti...

Oplev vores udvalg af varmeapparater til opvarmning af vand eller dykkere , der er udviklet af mærket Aquael . Pris rabat cuture Indoor.

Forskellige modeller for termo-dykkere er tilgængelige i denne sektion, blandt hvilke er flere kræfter på 25 W til 300 maksimum W , eller intervallet Neo varmelegeme (tilgængelig i 50 W , 100 W eller 200 W ) til Aquael også, hvis karakteristiske er at være ubrydelig.

Vælg kraften i ovnen baseret på mængden af dit næringsstof løsning tank. Således vil en 100 liter tank kræve en vandvarmer på 100 W eller mere, en anden 100 til 200 liter snarere en dyppekoger af 200 W, osv ...

Derudover varmemåtter er også synlige i 28 x 43 cm .

En proscire helt vandsprøjt, varmemåtter opvarmer modstande placeres under et drivhus roddannelse og i drift under kun nat faser, for at skabe i rodslåningssubstrat temperaturer, der fremmer udvikling gavnlige bakterier er nødvendige for at skabe de rødder og rodspirerne af planterne.

Den bedste pris på nettet vandvarmere er i Kultur Indoor.

reducere
detaljer
opvarmning af vand
Produktet 1 at 20

filtre (20 produkter)

Underkategorier

Ingen valg til rådighed på denne gruppe

Produktet kan fås

pris

0 € - 400 €

vægt

0 - 20
Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .