Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
-20%
Biobizz - Hydro TryPack

Biobizz - Hydro TryPack

hvile:
32,85 € TTC
-20%
26,28 € TTC

052-061-033

mængde

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

tilgængelig

Leveres på:
Samedi20/04/2019.*
Det er fortsat------i morgen kommer

ny

BIOBIZZ

Biobizz grøn filosofi: være opmærksomme på miljøspørgsmål og gøre økologisk landbrug tilgængelig for alle, uden nogen skadelig indvirkning på miljøet.

Siden 1992 Biobizz specialiseret sig i udvikling og fremstilling af jord blandinger, gødning og tilsætningsstoffer er beregnet til økologisk dyrkning gør det til det mest erfarne udbyder af organiske gødningsstoffer og mest anerkendte i Holland.

Før de organiske gødning er overlegne på salg, kan du være sikker på, at de har modtaget det højeste niveau af forskning og udvikling. Hver Biobizz® produkt indeholder stadig den ideelle mængde af økologiske ingredienser.

TryPack BIOBIZZ: Hydropack

Du hydroponics men du passe på ikke at fodre dine planter mineraler? Du ønsker at nyde den naturlige smag af din høst, men også sætter pris på dit system? Biobizz er den nemme løsning for dig! Prøv Hydropack, en af ​​fire medlemmer af vores familie meget nylige test produktpakker Biobizz Trypacks.

Du kan dyrke dine planter som en sand professionel med en komplet pakke af høj kvalitet, der er designet til at være let at håndtere, bruge og let at kombinere * og let at betale.

Hydropack indeholder:

Bio Bloom Bio Heaven og Top Max.

En kombination, der gør det muligt for specialister til at hydroponics at have en værdifuld oplevelse af den vifte af miljøvenlige produkter Biobizz passer bedst til eventuelle hydroponics. De tre produkter i Hydropack garanti optimere din bioponic høst, der samler det bedste fra begge verdener, en organisk og økologisk kvalitet og hydroponiske mængder. Hydropack stimulerer en optimal rodudvikling og deres beskyttelse betyder økologisk i dit hydroponiske system.

* Brug med andre produkter eller Biobizz test packs Trypacks at øge høsten og minimere omkostningerne.


Biobizz Hydropack indeholder:
- Bio Bloom - 250 ML
- Bio Heaven - 250ML
- Top Max - 250 ML

Be the first to write your review !

Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .