Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
samlede
Fortsæt indkøb
Platinium Næringsstoffer

Platinium Næringsstoffer

Velkommen til vores afdeling dedikeret til det franske mærke henvisning , Platinium næringsstoffer består af en base af mineralsk gødning, hydroponiske Grow og Bloom Hydroponic (for enhver substrat), en anden eksklusiv i midten jorden, Økologisk Økologisk Grow og Bloom ( certificeret økologisk, i overensstemmelse med de nyeste standarder franske...

Velkommen til vores afdeling dedikeret til det franske mærke henvisning , Platinium næringsstoffer består af en base af mineralsk gødning, hydroponiske Grow og Bloom Hydroponic (for enhver substrat), en anden eksklusiv i midten jorden, Økologisk Økologisk Grow og Bloom ( certificeret økologisk, i overensstemmelse med de nyeste standarder franske NFU), og mange andre gødningsstoffer som "billige" som udøvende kunstnere.

Begge er udviklet for nybegyndere avlere med en forenklet program (med få tilsætningsstoffer) som den krævende insidere, der har ingen frygt for at styre et væld af pacemakere til certificerede virkninger ( PRO program ), rækken af gødning Platinium Næringsstoffer sensation på europæisk plan i over 4 år. Billeder af deres ekstraordinære Rhizoponics (potent stimulator hyper-fokuserede rødder og sikre radial vækst på næsten 700% !!!), deres innovative Humic fulvic Integral (fra mere end 10 års forskning), deres overbevisende Monster PK (booster blomstring produktive resultater), deres Superboost V2 (endelig floral Fortykkelse, forøgelse af produktionen af aktive principper og indholdet af brix) eller deres nyhedsværdi, den Resin + involverer overproduktion af de aktive bestanddele i planter.

Tilsvarende ekspertise Platinum inden for hydroponics finish sidde Platinum som en af verdens førende på indendørs voksende marked, takket være deres sortiment, Platinum Hydroponics , vel vidende de stater med storm Stater og Europa med produkter Modular herunder Platinum Pyramid , opført blandt de 20 mest innovative produkter af det amerikanske marked (kilde: High Times Magazine).

Opdag hemmelighederne på vores dedikerede side: Platinium Næringsstoffer .

Stoppe med at købe vand, købe en ægte Gødning !!!!

Prøv Platinium Næringsstoffer. garanteret fantastiske resultater.

De bedste priser på Platinium Næringsstoffer er med Kultur Indoor.

reducere
detaljer
Platinium Næringsstoffer
Showing 1 to 121 items

filtre (121 produkter)

Underkategorier

Ingen valg til rådighed på denne gruppe

Produktet kan fås

pris

0 € - 320 €

vægt

0 - 11
Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .