Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling

URBAN GARDENING

Velkommen til Kultur Indendørs dedikeret til byerne havearbejde.

Kultur Indendørs lanceringer i den udendørs ved at tilbyde: Potte og have, køkkenhave, drivhus køkkenhave, have grænser, drivhuse, køkkenhave til køkken, stue køkkenhave, pottemuld jord og gødning, behandling og pleje, økologisk havebrug, anti -nuisibles, plant haver, vanding og ha...

Velkommen til Kultur Indendørs dedikeret til byerne havearbejde.

Kultur Indendørs lanceringer i den udendørs ved at tilbyde: Potte og have, køkkenhave, drivhus køkkenhave, have grænser, drivhuse, køkkenhave til køkken, stue køkkenhave, pottemuld jord og gødning, behandling og pleje, økologisk havebrug, anti -nuisibles, plant haver, vanding og havearbejde tilbehør, planter og vægge med de Flowall produkter (set i DECO magasin) og Amytis eller endog uden med smarte linier C-Green , af Wallflower .

Eller en bred vifte af plante vægge stabiliserede mærker blomsterkasser , Naturalys eller meamea . Af franske design, baseret på en meget oprindelige præsentation af planter i en tabel. Disse er blevet soigneusment frosset i tid med en glycerin bad, og derefter dækket med naturlige farvestoffer (holdbarhed af 9 til 10 år). En grøn mur eller en stabiliseret plante giver en stue, en umiddelbart mere indbydende udseende, mere "naturlige".

Praksis er disse patienter stabiliseret så let vedligeholdelse (kun en dusting anbefales hver 2 eller 3 måneder), men kræver, for god visuel konservering, skal placeres i et tørt område (under 60% fugtighed ) og ikke undergår direkte sollys.

De bedste priser er i byerne havearbejde Culture Indoor.

reducere
detaljer
URBAN GARDENING
Produktet 1 at 855

filtre (855 produkter)

Produktet kan fås

pris

0 € - 1100 €

vægt

0 - 1260
Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .