Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
Packs Room 2 eller 3 etager

Packs Room 2 eller 3 etager

Besøg vores afdeling for Kultur Room pakker, herunder 2 eller 3 aftagelige gulve, der er oprettet af Kultur Indendørs at opfylde behovene i budgettet eller begyndere.

Konfigureres fra de mængder af disse specifikke værelser og under hensyntagen til de forskellige separationer disse semi-komplet pakker tilbyde forskellige elementer er egnede ti...

Besøg vores afdeling for Kultur Room pakker, herunder 2 eller 3 aftagelige gulve, der er oprettet af Kultur Indendørs at opfylde behovene i budgettet eller begyndere.

Konfigureres fra de mængder af disse specifikke værelser og under hensyntagen til de forskellige separationer disse semi-komplet pakker tilbyde forskellige elementer er egnede til enhver type afgrøde, såsom belysning (under HPS eller under neon T5 ramper), ventilation , den lugt styring gennem et kulfilter , aftrækkere og introducers ... nogle voksende værelse pakker er endda fås med en hydroponiske system, (eller aeroponics ) og deres væsentlige testere (EF og pH) .

Til støtte for disse vækstkamre kaldet "Dual" , især sindrige hvis mængder vil tilpasse sig en kultur af plads dedikeret til vækst (lavere anbefales) og et andet flor (øvre del) bliver mulig, samme inden for små boliger og i det samme område besat.

Som sådan blev de første Dual modeller udviklet og distribueret på det franske marked med kendte mærke Superbox , med speciale i design af innovative vækst- kamre og kvalitet.

Udstyr dig selv med lavere omkostninger gennem pakker "Kultur Room i 2 eller 3 faser" af Kultur Indendørs !!!

De bedste priser på pakker Værelse 2 eller 3 etager, er i Kultur Indoor.

reducere
detaljer
Packs Room 2 eller 3 etager
Produktet 1 at 15

filtre (15 produkter)

Underkategorier

Ingen valg til rådighed på denne gruppe

Produktet kan fås

pris

530 € - 1770 €

vægt

1 - 85
Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .