Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling

Liste over varer fra producent Advanced star

Avancerede stjerne Products er en vifte af elektrisk udstyr til gartneri og en vifte af belysning til at bygge fagfolk.

Avancerede stjerne Products er en vifte af elektrisk udstyr til gartneri og en vifte af belysning til at bygge fagfolk. Avanceret Star, et erfarent team. Med udgangspunkt i ti års erfaring i de store marked for havebrug elektrisk udstyr, William Combe og Victor Fouquet samlet omkring en simpel idé: give et tilbud "win - win" produkter forsonlig kvalitet og konkurrencedygtige priser.


For at imødekomme denne udfordring, valgte de at udvikle deres egne produkter: området Avanceret- stjerne Products. Markedsføres af Square Trade, er Advanced-Star-produkter distribueres af flere partnere i Europa.

Avanceret Star, en producent blev professionel for at give maksimal pleje til de produkter, de udvikler, grundlæggerne af mærket ønskede at fokusere deres sortiment omkring nogle stjerne referencer: pærer, clipfan ventilator, letbaner og selvfølgelig den uundgåelige termometer / hygrometer.

detaljer
Produktet 1 at 38

filtre (37 produkter)

Underkategorier

Produktet kan fås

pris

0 € - 110 €

vægt

0 - 7
Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .