Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
-20%
Plagron Alga Bloom 1L, Organisk blomstring gødning

Plagron Alga Bloom 1L, Organisk blomstring gødning

Gødning til blomstringsfasen. Alga Bloom er en flydende organisk gødning tang hurtigt optages af planter.

Flere detaljer

hvile:
16,90 € TTC
-20%
13,52 € TTC

057-056-001

mængde

Pris / enhed : 12,29 € (uden afgift) ' L

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

tilgængelig

Leveres på:
Jeudi25/04/2019.*
Det er fortsat------i morgen kommer

ny

PLAGRON

Disse dage, rent økologisk planteavl er ikke længere en mulighed, men et must. Forbrugerne kræver, at landbrug og gartneri også tage en naturlig tilgang som muligt for respekt for mennesker og miljø. Den brede vifte af tilsætningsstoffer Plagron tilbyde alt, hvad der er bedst for dine planter. Det er netop på grund af den afbalancerede sammensætning af de reneste ingredienser, at alle produkter, der bærer Plagron etiketten har en præventiv effekt, beskyttende og optimal ernæring.

Alge Bloom.

Gødning til blomstringsfasen.

Alga Bloom er en grundlæggende gødning udviklet specielt til dyrkning på jord for planter til hurtig udvikling i blomstring fase. Alga Bloom indeholder alle de næringsstoffer, der er nødvendige for optimal og sund udvikling.

brug
Ryst godt før brug. Anvende højst 4 ml Alga Bloom i 1 liter vand (1: 250). Brug gødning med hver vanding under blomstringen fase. Skal anvendes i tilfælde af anerkendt behov; ikke overskrider den foreskrevne dosis. Efter fortynding Alga Bloom holder maksimalt 48 timer.


holde
Ved opløsning i vand, dens holdbarhed er 24 timer. Vip ikke produktet under transport og gemme væk fra lys. Produkter som er i stand til at præsentere en uddannelse krystaller ved lave temperaturer: Må ikke opbevares under 0 ° C. Emballagen skal holdes tæt lukket. Opbevares utilgængeligt for børn.

sammensætning

FERTILIZER NF U 42-001. GØDNING NPK helt originale og husdyr. GØDNING baseret på animalsk og vegetabilsk affald. Total kvælstof (N) 3,3% 3,3% organisk nitrogen, total phosphorpentoxid (P2O5) 2,3%, 2,3% phosphorpentoxid (P2O5) opløseligt i vand, kaliumoxid (K2O) 5 , 4%, 5,4% kaliumoxid (K2O) opløselig i vand.


Tips fra Plagron

  • Hent kultur tidsplan 100% NATURLIG Grow Tidsplan for anbefalinger om anvendelse og dosering af produktet.
  • Alga Bloom kan kombineres med andre produkter og 100% NATURLIG UNIVERSAL.

Dette produkt anvendes i økologisk landbrug i henhold til forordning (EF) 834/2007.

Alga Bloom er en flydende organisk gødning tang meget hurtigt absorberes af plantes.Outre naturlige nitrogen, det indeholder fosfor og kalium, mere end 20 aminosyrer, sporstoffer, vitaminer, enzymer , naturlige hormoner og enzymer.

Fosfor garanterer en god rodudvikling og en rig og rigelige blomstring, mens kalium transporterer næringsstoffer i hele planten og øger dens generelle modstand.

Alga Bloom:

  • Beskytter mod høje koncentrationer af salte og forme.
  • hurtig absorption af næringsstoffer for stærk vækst.
  • Stimulerer produktionen af ​​klorofyl.
  • Væksthormoner og blomstring til højere afkast.
  • Kan også bruges som gødning for blade.

Be the first to write your review !

Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .