Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
Luftfugtere og dug BLÆSERE

Luftfugtere og dug BLÆSERE

Her er vores kategori dedikeret befugtningsanlæg og forstøvere , der er udviklet af det mærke, der har specialiseret sig i klima Winflex ventilation.

I byen og på grund af den tørre luft, der hersker, et rum af kultur og især i vækstfasen, kræver erhvervelse af et termo-hygrometer til at måle luftfugtigheden og temperaturen; men ofte, at install...

Her er vores kategori dedikeret befugtningsanlæg og forstøvere , der er udviklet af det mærke, der har specialiseret sig i klima Winflex ventilation.

I byen og på grund af den tørre luft, der hersker, et rum af kultur og især i vækstfasen, kræver erhvervelse af et termo-hygrometer til at måle luftfugtigheden og temperaturen; men ofte, at installere en luftfugter eller tåge stadig anbefales.

Specifikt er befugtere udstyret med en lysdæmper, og selv for nogle, ledsaget af en humidistat, mekanisk eller digital at automatisere sæt i bevægelse ifølge den ønskede fugtighed; af ulemper, skal de bruges kun med demineraliseret vand.

Foggers er dem, nødvendigvis ledsaget af en programmør (Anbefalede cyklusser: 15 minutter til / 15 minutter OFF) og således bevare deres bøjen og membraner forstøver på et optimalt niveau i forhold til den for vand (postevand , osmose eller regn).

Anbefalede luftfugtighed:

- dyrkning: fra 45 til 70% for at gå imod en eventuel negativ og dræning af stomata på blade og placeret ledere af gasudveksling af anlægget.

- i blomstringstid: 35 til 50%, mere lav luftfugtighed forhindre mod potentiel forekomst af patogene svampe (kartoffelskimmel, Pythium, Fusarium, meldug, ...).

De bedste priser på forstøvere og befugtningsanlæg er i Kultur Indoor.

reducere
detaljer
Luftfugtere og dug BLÆSERE
Produktet 1 at 31

filtre (31 produkter)

Produktet kan fås

pris

0 € - 110 €

vægt

0 - 160
Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .