Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
-20%
Biobizz - Organic Grow 5L, organisk vækst gødning

Biobizz - Organic Grow 5L, organisk vækst gødning

NPK = 4-3-6 - Økologisk Grow aktiverer den mikrobielle flora af substratet på grund af sin sukkerroer ekstrakt Holland 100% naturlig, almindeligvis kaldet vinasse. Intens ernæring! let vækst gødning til brug med jord og kokos fiber, med BioBizz få afgrøder til økologiske udbytter, giv os din BioBizz, indendørs dyrkning

Flere detaljer

hvile:
41,00 € TTC
-20%
32,80 € TTC

052-061-012

mængde

Pris / enhed : 5,96 € (uden afgift) ' L

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

tilgængelig

Leveres på:
Mercredi27/03/2019.*
Det er fortsat------i morgen kommer

ny

BIOBIZZ

Biobizz grøn filosofi: være opmærksomme på miljøspørgsmål og gøre økologisk landbrug tilgængelig for alle, uden nogen skadelig indvirkning på miljøet.

Siden 1992 Biobizz specialiseret sig i udvikling og fremstilling af jord blandinger, gødning og tilsætningsstoffer er beregnet til økologisk dyrkning gør det til det mest erfarne udbyder af organiske gødningsstoffer og mest anerkendte i Holland.

Før de organiske gødning er overlegne på salg, kan du være sikker på, at de har modtaget det højeste niveau af forskning og udvikling. Hver Biobizz® produkt indeholder stadig den ideelle mængde af økologiske ingredienser.

Hvad Bio Grow?

Du kan anvende denne flydende gødning til de fleste jorder og substratmængder blandinger. Dets sammensætning er baseret på en 100% organiske ekstrakt af hollandsk sukkerroer, almindeligvis kaldet vinasse.
Dette produkt sukker afledt af sukkerroer eller sukkerrør opnås efter en naturlig gæringsproces. Sukkeret stivelse behandles derefter med enzymer til frembringelse af glucose som i forbindelse med andre plantenæringsstoffer, bidrage til at skabe en rig fødekilde til forøgelse jordmikrobiel liv at gøre det mere frugtbar.
Den naturlige sukkerarter og kalium til stede i Bio • Grow aktiverer bakteriefloraen i substratet for at sikre en sprudlende høst af sød og lækker frugt.

MILJØ

  • INSIDE
  • UDEN

FASE

  • VÆKST
  • BLOOMING

FUNKTION

  • ERNÆRING

Sådan bruger Bio Grow?

Begynd at bruge den, så snart de første blade vises indtil planten når 10 til 15 cm høje. Så fortsætte med at bruge Bio-Grow indtil frugtproduktion er afsluttet.

ANSØGNING

• Bio Grow® er velegnet til alle blandinger af substrater, de midler og metoder til dyrkning.

spray

normal vanding

dosis

1-4 ml pr liter vand

Når der anvendes Alle Mix® eller Light Mix®, den ideelle dosis er 1 ml pr liter vand.

Advarsler og forsigtighedsregler
Opbevares utilgængeligt for børn.
Må ikke indtages.
Følg anvisningerne nedenfor.

Be the first to write your review !

Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .