Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
AeroGarden

AeroGarden

Velkommen til radius afsat til berømte hydroponiske system, AeroGarden . Kultur Indendørs pris rabat.

Kompakt, slankt design i harmoni med moderne interiør og popularisering produktiviteten af denne metode med "voksende high tech" AeroGarden Classic giver alle mulighed for at gøre sine første skridt i verden af hydroponics, vokse hele året i o...

Velkommen til radius afsat til berømte hydroponiske system, AeroGarden . Kultur Indendørs pris rabat.

Kompakt, slankt design i harmoni med moderne interiør og popularisering produktiviteten af denne metode med "voksende high tech" AeroGarden Classic giver alle mulighed for at gøre sine første skridt i verden af hydroponics, vokse hele året i over jorden.

Fås i sort eller hvid, AeroGarden Classic vender autonom og total enkelhed under installation og dens anvendelse: lysene ved lysdioder viser lave niveauer af alarmer i form af gødning eller vand.

Du skal bare nødt til at vælge de centrale cursor, planter og vokset fra 5 valg (grønne salater, tomater / peber, blomster, urter / basilikum eller jordbær). Når dette er gjort, er det gjort: de to CFL pærer på 23 W og automatiseret vanding vil tilpasse sig til de installerede anlæg, for at give dem det bedste lys og næringsstoffer betingelser.

Faktisk vil det sværeste være at vælge fra de forskellige frø præsenteres i kits herunder overskydende kapsler (herunder frø) og et sæt af næringsstoffer (flydende nu !!!), såsom cherrytomater frø, grønne salater, petunia, internationale basils ... men også den nyeste i form af kits af frø lægeurter, årstidens urter eller salat krydderurter.

De bedste priser på nettet AeroGarden og tilbehøret er i Kultur Indoor.

reducere
detaljer
AeroGarden
Produktet 1 at 4

filtre (4 produkter)

Underkategorier

Ingen valg til rådighed på denne gruppe

Produktet kan fås

pris

20 € - 170 €

vægt

0 - 12
Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .