Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling
-20%
Plagron ALGA BLOOM 10L

Plagron Alge Bloom 10L , gødning blomstrende økologisk

Alga Bloom er en grundlæggende gødning specielt udviklet til jord for planter til hurtige udvikling i den blomstrende fase. Alga Bloom indeholder alle de nødvendige næringsstoffer for en optimal udvikling og sund.

Flere detaljer

119,00 € TTC
-20%
95,20 € TTC

057-056-0031

mængde

Pris / enhed : 8,66 € (uden afgift) ' L

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

tilgængelig

Leveres på:
Jeudi21/03/2019.*
Det er fortsat------i morgen kommer

ny

PLAGRON

Disse dage, rent økologisk planteavl er ikke længere en mulighed, men et must. Forbrugerne kræver, at landbrug og gartneri også tage en naturlig tilgang som muligt for respekt for mennesker og miljø. Den brede vifte af tilsætningsstoffer Plagron tilbyde alt, hvad der er bedst for dine planter. Det er netop på grund af den afbalancerede sammensætning af de reneste ingredienser, at alle produkter, der bærer Plagron etiketten har en præventiv effekt, beskyttende og optimal ernæring.

Alga Blomstre.

Gødning til den blomstre fase.

Alga Bloom er en grundlæggende gødning specielt udviklet til jord for planter til hurtige udvikling i den blomstrende fase. Alga Bloom indeholder alle de nødvendige næringsstoffer for en optimal udvikling og sund.

Bruger
Rystes godt før brug. Brug maksimalt 4 ml Alge Bloom per 1 liter vand. Brug denne gødning løsning ved hver vanding i bloom fase. Til brug i tilfælde af anerkendt behov for ; ikke overstiger den foreskrevne dosis. Når den fortyndes, Alga Bloom vil holde for et maksimum på 48 timer.


Hold
Efter opløsning i vand, dens holdbarhed er maksimalt 24 timer.Du må ikke vippe under transporten og holde det beskyttet mod lys. Produkter kan danne krystaller ved lav temperatur : må ikke opbevares under 0 °C. Hold beholderen tæt lukket. Holde utilgængeligt for børn.

Sammensætning

Vand, vinasse, roer, aminosyrer og alge ekstrakter. Organisk gødning NPK (3-2-5)
Total kvælstof (N), 3,3% af kvælstof, der er bundet i organiske, 2,3% af swimmingpoolen fosfor, der er opløselige i vand (P2O5), 5.4% af kaliumoxid opløseligt i vand (K2O).


Tips fra Plagron

  • Download-planlægning af kultur 100% NATURLIGE Vokse Tidsplan for de anbefalinger vedrørende brug og dosering af produktet.
  • Alga Bloom kan være forbundet med, at andre produkter, der er 100% NATURLIG og UNIVERSEL.

Dette produkt er velegnet til anvendelse i økologisk landbrug i overensstemmelse med Forordning (EF) 834/2007.

Alga Bloom er en organisk gødning flydende tang baseret marine meget hurtigt optagelig af planter.Ud over naturlige kvælstof,der indeholder fosfor og kalium,og mere end 20 aminosyrer,sporstoffer,vitaminer,enzymer,naturlige hormoner og gærer.

Fosfor sikrer god rod udvikling og blomstring, rig og rigelig, mens kalium sikrer transport af næringsstoffer i hele planten og øger dens generelle modstand.

Alga Bloom :

  • Beskytter mod salt koncentrationer og høje skimmel.
  • Hurtig Absorption af næringsstoffer for en stærk vækst.
  • Stimulerer produktionen af klorofyl.
  • Hormoner, vækst og blomstring til højere udbytter.
  • Kan også bruges som gødning for blade.

Be the first to write your review !

Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .