Produkt tilføjet til indkøbsvognen med succes
mængde
samlede
Der 0 [/ 1] produkter i din kurv. Der er 1 produkt i din indkøbskurv.
Total produkter TTC
Forsendelse TTC Til at bestemme
pakning TTC 0,00 €
Skatter og afgifter 0,00 €
samlede TTC
Fortsæt indkøb bestilling

Den Canna hvad er det? Den Canna er en plante.

Den Canna er en plante, der har de brede blade af banan og blomster i flimrende farver.

tommelfinger-the-kannaer --- præsentation-og-konse Den Canna er en tropisk plante, der går særlig godt med bambus for eksempel let at dyrke. Den canna finde sin plads i enhver have, indendørs dyrkning og hydroponics, canna blomstrende under solen og sommeren varme, så det Canna er meget nem at dyrke under natrium lampe, eller en anden havebrug belysning, så prøv at dyrke canna under gartneri LED, vil du blive overrasket over resultatet med rigelige udvikling.

Den canna kan være en stor plante, du kender?

Den Canna er en blomstrende plante, der kan vokse til meget store størrelser i dine afgrøder. De såkaldte dværg canna planter er mere end 80 cm, kan de store størrelser af canna planter nå op til 1,20 m høj. Deres brede kraftige blade omgiver stilken. De er grønne eller lilla, undertiden stribede henhold til de sorter af canna. Nogle gartnere foretrækker at blomster og lilla blade giver en interessant kontrast til den grønne til at opnå fra juli til oktober, trompet blomsterne står i klynger i toppen af ​​stilken. De er gule, røde eller orange, nogle gange tofarvet. Lær om de forskellige sorter af Canna i indendørs dyrkning, alle oplysninger om planter og haven.

De højeste Kannaer finde deres plads i en massiv eksempel, eller i grupper på ti af samme sort, eller på baggrund af en massiv staude eksempel, der vil give en meget flot effekt. canna en sommer plante, canna fordelagtigt overtage fjederen i en fuldt blandet kant til prydplanter, f.eks.

De dværg Kannaer vil tilpasse dem til deres plads i en klippehave, en blandet grænserne planter eller lav masse på en have græsplæne eller anlagt. Den canna også perfekt holder pot og bakke, de kan slutte sig til altaner og terrasser til at give et godt indtryk.
Den Canna er en dårlig afskårne blomster, som snart visner efter saettes.
Ved hans side tropisk, canna går godt med bambus og banan træer for at opnå smukke sammensætning i dine blomsterhaver.

Plant og vedligeholde den udvendige og indvendige canna, canna et let-pleje plante.

Plantning Kannaer foregår i midten af ​​maj (kun en gang om vinteren frost fra fortiden). Tilbyd at Kannaer udsættelse for sollys og varme, sydlige værdsat.

Den canna vokser i rige jord så fugtig som indeholder humus og fulvus syrer, gennemtrængelige og lette. Først begrave rhizomer i 5-12 cm dybde. Vi vil plads kannaer 50cm høj, 30cm nisser. Vidste du? Potted Kannaer vokse mindre og vil være mere tæt på hinanden.

Så pak det godt, selv om tamp jorden dækker dem og vand dybt.

Om sommeren, med Canna planten er mere regelmæssig vanding i løbet af sommeren, men skal forblive stadig moderat. En gang om ugen er passende, bringe kannaer gødning rig på nitrogen eller en komplet gødning ligesom Terra Vega mærke canna også. Bortskaffes med beskæresakse blomster til Som af blomstrende plante og holde et godt udseende og gør det muligt at fortsætte med at vokse.

I november, da den smukke sidste sæson, løvet bliver gul canna.

Det er tid til at grave op jordstængler og gemme dem i ly om vinteren ved at placere dem i en trækasse fyldt med spagnum for eksempel holdes fugtig for at forhindre dem i at tørre selv under vinter.

Kannaer sælges som pærer er afsendt fra midten af februar til maj

Vid, at de er installeret udendørs i dine haver eller terrasser, så snart risikoen for frost er forbi til foråret.

At plante Kannaer:

  • Forbered placeringen af ​​dine kannaer ved at grave jorden i dybden til korrekt at løsne og fjerne stenene og ukrudt.
  • Indarbejd kompost og godt rådnet kompost til at forbedre jorden og berige det.

Den jord canna terra vil tilpasse sig perfekt til dine canna afgrøder:

  • Vand grundigt og regelmæssigt for at forårsage starten af ​​vegetationen.

Det er muligt at starte canna pærer under husly, vinterhave, drivhus eller selv indendørs, placere gryder rhizomer i en blanding af lige dele muldjord og jord, til at plante udendørs i maj , blomstring starter tidligere. Kannaer også vokse godt i potter, især de dværg sorter. Kan dyrkes i en form for kultur kabinet Superbox , Blackbox Sølv eller Secret Garden , at dyrke dine kannaer planter hele året.

Brug derefter en rig substrat af muldjord og jordtyper canna terra professionel. Vi så få spektakulære planter forlader potterne i en underkop altid fuld af vand og ved at fodre gødningstyper Terra Vega og Terra Flores gang om ugen.

Canna angrebet?

Du angribe dine kannaer planter? Hvad omsorg for dine canna planter?

Find behandlinger skræddersyet til dine kannaer planter.

Leder du efter en behandling mod snegle, satse på naturlige rovdyr: pindsvin, solsorte, tudser og frøer. De vil regulere bestanden af ​​snegle i haven, vidste du?

Velkommen dem ind i din have ved at plante en vild hæk. Beskyt dine Kannaer disse grådig snegle omkring deres foden af ​​savsmuld eller smuldret æggeskaller, materialer, der gør det vanskeligt progression og beskytte dine kannaer planter.

De røde edderkopper misfarvet løv Canna og bygge små spindelvæv efter deres blade. Den mariehøne, dens naturlige rovdyr befri dig i.

Canna indica er de arter, der dyrkes på vores breddegrader.

Canna angreb af trips
Canna flyve kompost
Canna myg
Canna bladlus

I modsætning til den almindelige betegnelse "balisier Indien" Canna er hjemmehørende i Amerika og tropiske Asien. Det hører til familien af Cannaceae nær banan, som han har rigelig løv, robust og dekorative.

Canna Frankrig-hvad er det? Har du Canna ?

En højtydende mærke af gødning

Canna er årtiers erfaring i dyrkning af planter og især hydroponics kaldes hydroponics og intensivt samarbejde med andre pionerer, i virkeligheden canna eksperter fra den indendørs dyrkning til dine foretrukne planter. Hans passion og kærlighed til planter, hjulpet producenterne at opnå optimale resultater karakteriseret ved filosofien om CANNA , en dynamisk virksomhed på forkant med teknologi på gødning og fremme vækst og blomstrende planter.

Canna løsning til vækst og blomstring af planter for afgrøder indendørs og udendørs dyrkning på jord, hydroponics og aeroponics, kokos fiber på kultur eller GRODAN havebrug rockwool .

Hvad vækst af planter, du ønsker i dit intensiv dyrkning?

Self-kultur er mere end bare ydeevne.

Du tager dig tid til din installation - se hans Sæd, vokse og trives. Vi mener, at berigende oplevelse, som vi nyder endnu flere gaver naturen.

I firserne, begyndte vi at udvikle canna mærke. Det fascinerer os. Den viden, vi har fået, ønskede vi at dele det med andre producenter. Det er derfor, vi har brugt begyndelsen af halvfemserne, vores første fødevareprodukter på markedet: Canna Vega og Canna Flores.

Eksperimenter vi stadig gøre i dag med store forskud på den fremtidige udvikling af kultur. Vi har fem forskningscentre over hele verden til forskning på dine planter. Vi studerer faktorer plante, magt og placering som klimaet. I gennemsnit arbejder vi i mindst to år at udvikle et produkt. Vi tilbyder fire produktlinjer, sammen med Holland, der sælges i over tredive lande.

Vælg din Canna gødning, får du en Canna gødning kvalitet, produktion, distribution og service: vi gør alting selv - enestående i branchen. På den måde holder vi kontrol over vores distribution, så vi kan garantere kvaliteten.

Vores netværk er vokset betydeligt i de sidste tredive år, vi taler nu af mange producenter. Deres praksis er en velkommen tilføjelse til vores forskning og fremskridt. Og selvfølgelig er det rart at høre succeshistorier fra vores kunder.

Canna understøtter mennesker og organisationer, hvor vi genkender lidt af os selv. Såsom indendørs dyrkning med en stærk og kompetent partner, vi sponsorere musikfestivaler, der præsenterer nye lyde, ligesom VM, Beats & Roots reggae og Boogie Down. Atleter, der ønsker at få mest ud af sig selv, herunder fodbold, hest, bil og roning. Og de nysgerrige elever, der opfylder vores skoleprojekt med dyrkning af grøntsager og planter til avanceret gartneri.

Canna er et resultat af vores fascination af naturen.

Vi ønskede at vide hver plante og forstå væksten processen. Dette afspejles i prisen og emballage vi vælger. For eksempel er flaskerne fremstillet af polyethylen, perfekt til genbrug plast. Med BIOCANNA giver vi gødning til landmænd, der ønsker at dyrke afgrøder med biologisk baserede organisk gødning.

Hvor meget vand har brug for en plante?
En plante kan være syg?
Kan du dyrke dine egne gødning?
Vores mad, vores fødevarer, gødning, hvor kommer den?

Ovenstående spørgsmål er i stigende grad i søgelyset. Madlavning shows er populære, og maden problemet er et globalt vigtigt på mange politiske dagsordener. Det er vigtigt, at de unge er klar over, at grøntsager træde i kraft fra supermarkedet, men er kompleks.

Med det i tankerne Canna start i 2009, "udkastet kultur High Schools" grøntsager. For studerende involveret sig i dyrkning af grøntsager og øge deres høst rigeligt.

Nu, år senere, vi arbejder tæt sammen med en halv snes skoler og vi har udviklet et omfattende program, kombineret med det eksisterende projekt. Programmet er designet til at uddanne undervisning.

Programmet er et praktisk sæt, der erfaring og læring går hånd i hånd. Pakken fokuserer på kompetencer og i overensstemmelse med målene.

I dette program, vil de studerende med næringsstoffer og substrater Canna i kultur telte dyrke planter.

Den særlige "indre kultur 'er, at du har kontrol over den del af anlægget, at du udvikler i løbet af året.

Tjek videoer tips Canna

Har du hvad det tager at opnå en god vækst i dine afgrøder?
Har du nogen fødevareproblemer eller blot ønsker at lære hvordan man dyrker bedre?

Med disse film , leverer vi en løsning på problemer, som amatør avlere. For fans, vi tilføjet en PDF-støtte blandt filmene med en detaljeret forklaring.

Oplev området CANNA , gødning Canna og BIOCANNA i indendørs dyrkning, din growshop til indendørs dyrkning med canna.


Din registrering lykkedes Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

For at kunne tilbyde dig tjenester og tilbud, der er skræddersyet til dine interesser, kultur Indendørs bruger cookies. Ved fortsat at gennemse webstedet accepterer du deres anvendelse. For mere information og sat cookies, klik her .